| BeyondTheDarkSun a întrebat:

Mă intreb,oare nu i-a plăcut Domnului cum lucra acest om la construirea casei parohiale,de l-a trăznit așa, deodată:
http://stirileprotv.ro/......sului.html
Nu contează faptul că este veche știrea.
Edificiul Domnului este chiar așa de sigur precum pare? De ce oare nu este permisă intrarea in "ograda" Domnului,după cum vedeți și în videoclip? Proprietate privată? Bine, dar de ce astfel de comportament din partea preoților?
Argumentați-vă punctul de vedere al situațiilor respective.

9 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

God a fost in concediu cu sfantu Petre si satana si-a facut de cap. Care popi, niste sarlatani.

| danay72 a răspuns:

Dumnezeu nu trazneste pe nimeni si nici nu incearca pe cineva. Iacov1:13

| Adryan17 a răspuns:

Din pacate, unii preoti, vad in biserica propria lor afacere. Nu stiu daca ai vazut preotul care folosea biserica pentru a transporta droguri. Iadul e pe pamant, iar noi suntem demonii. Ne "mancam" unii pe altii. Omul care a murit, nu a avut nicio vina, asa cum s-a anuntat la tv, nu se stie de ce era curent acolo... oricum parerea mea e ca biserica aia e construita in pacat.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Adryan17):

O perspectivă interesantă, aceea că biserica este construită din păcat.Dar nu pot fi mai multe astfel de exemplare în țară, la care oamenii credincioși participă, fără să știe de acest edificiu construit din păcat?

| Adryan17 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

Posibil sa existe, dar credinciosii nu au nicio vina. Gandeste-te ca in trecut oamenii se rugau si in spatii deschise, pesteri etc. Parerea mea e ca atata timp cat oamenii au credinta, locul unde se roaga nu-i poate intuneca. Biserica construita in pacat, pacat purtat de oamenii care au facut rau atunci cand biserica s-a construit (preotii din videoul tau, sau preotul cu trafic de droguri), insa ea ramane un loc curat pentru credinciosii adevarati. Sper ca imi intelegi punctul de vedere.

| BeyondTheDarkSun explică (pentru Adryan17):

Da,dar eu aș fi optat doar pentru rugaciunea si credința la nivel spiritual, nu credința in estetic, in ceea ce este construit de către umanitate, asta o consider o credință mult mai verosimilă si mai adevărată, decăt să te rogi la sfinți pictați pe lemn.Adică,e punctul meu de vedere...

| Adryan17 a răspuns (pentru BeyondTheDarkSun):

E adevarat, biserica e un lacas de cult, unde oamenii pot invata despre credinta si Dumnezeu. Din punctul meu de vedere e necesara, ea uneste toti credinciosii intr-un loc. E foarte adevarat ceea ce ai zis, credinta e in noi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

A fost un accident de munca atata tot

| NakedTruth a răspuns:

Cica "prietene, vezi ca suntem mai multi" "deci prietene!"
Ce nesimtiti si sarlatani! Parca erau gangsteri, nu preoti. laughing