anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu e ciudat? de cand nu mai vreau sa aud de Dumnezeu m-au lasat cosmarurile si am avut cosmaruri groasnice ori de cate ori visam in ultimii 6 ani plus ca m-a simt mai bine in viata de zi cu zi

85 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS, cat timp postezi citate periculoase pentru copii nu am sa incetez sa-ti opresc propaganda daunatoare. Esti un pericol real pentru copii.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiinca tot esti avocatul lui EmaS cine se crede cand afirma asa ceva;
"Eu nu pierd teren, insa am cam obosit sa ma lupt sa ii scot pe unii din foc."
Cine i-a dat ei misiunea asta, guvernul, Dumnezeu, pai individa asta cred ca are ceva l-a cap daca isi inchipuie ca e investita cu misiuni de salvat oameni din foc.

| 4b a răspuns:

Ma bucur ca amu esti ok si ca ai scapat de cosmaruri, da' frate, astea n-au de-a face cu Dumnezeu... poate, te-ai stresat prea mult cu existenta Lui, si fiindca lucrurile n-au iesit asa cum ti-ai fi dorit, fusasi chinuit, da' nu El e de vina, ci SNC-ul tau big grin
Adica ce-i prea mult strica, sa nu ma intelegi gresit...ok, percepusi, amu te las.
Numa' binewinking

| EmaS a răspuns (pentru Hombre):

Nu uita ca discriminarea este o problema grava, si este pedepsita de lege. Iar internetul este spatiu public, nimeni si nimic nu iti da dreptul sa ataci persoana, doar opinia. Cer administratorilor sa se sesizeze! Nu se mai poate posta un raspuns din perspectiva crestina ca imediat ateii sar cu injurii. Va reamintesc ca aceasta categorie a fost infiintata tocmai pentru a pune capat conflictelor. In ultimul timp aceasta categorie este invadata de tot mai multi atei care nu fac altceva decat sa aduca jigniri crestinilor.

| EmaS a răspuns:

Ei pierd, nu eu. Mie imi pasa si as vrea sa experimenteze si ei bucuria mantuirii.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Saracul, este atat de orb incat nu vede de cine este calauzit!

| Behindyou a răspuns:

Nu, ii zice efectul placebo.
Tu ai crezut ca din cauza lui Dumnezeu aveai cojmaruri.
Din moment ce El pentru tine nu mai exista, nu mai exista nici cojmarurile. E simplu -.-" Nu stiu ce va complicati atat.

| Behindyou a răspuns (pentru EmaS):

Esti atata de rea, incat n-am cuvinte sa ma exprin.
Poate si tu o sa ajungi in Iad, din cauza rautatii tale.

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS, trebuiesti interzisa pe site pentru repetarea in mod ostentativ de citate periculoase, amenintatoare, care urmareste indoctrinarea religioasa a copiilor prin frica si permanenta teama a obligativitatii credintei in caz contrar vor fi judecati si arsi in focul iadului.
Mai nou, ai inceput sa delirezi lasand impresia ca ai o misiune divina "ma lupt sa ii scot pe unii din foc."
Societatea are nevoie de generatii de copii curajosi cu perspective spre un viitor sanatos si fericiti, liberi in constiinta si nu indoctrinati si fricosi traind cu teama ca la orice pas si greseala vor fi condamnati de catre un Dumnezeu calau asa cum il prezinti si nu iubitor asa cum trebuie sa o faca un adevarat crestin care se respecta si are o judecata sanatoasa.
In ceea ce te priveste si activitatea ta pe site, e una daunatoare, la nivel mintal ai atins cota cea mai mare de fanatism dintre toti credinciosi acestui site si nici un credincios nu e criticat mai mult ca tine de catre useri, chestiune care pe un om normal il pune in garda. Tu, din contra, te iei cu toti la harţă si nu te abati deloc de la stilul fanatic pe care ti la-i insusit. Sunt o multime de citate, psalmi, butade, invataturi pline de intelepciune si aducatoare de buna dispozitie in biblie ori tu in fanatismul tau postezi amenintarile si lucrurile rele. Esti un personaj malefic ce trebuie eliminat din randurile celor care vrea sa-si traiasca viata atat cat se poate in buna dizpozitie.

Aceste citate pe care tu le consideri periculoase sunt din Cuvantul lui Dumnezeu si daca tu le consideri periculoase este pentru simplu fapt ca nu le intelegi si le pervertesti. Si nu inteleg de ce tu si alti atei intrati la aceasta sectiune si nu va duceti la Stiinta-Filozofie. Sau o faceti ca sa cautati samanta de scandal?!

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS.
"Aceste citate pe care tu le consideri periculoase sunt din Cuvantul lui Dumnezeu si daca tu le consideri periculoase este pentru simplu fapt ca nu le intelegi si le pervertesti."
Minciuni, citatele (chiar daca sunt in biblie) sunt ale unor oameni ca si tine care nu poate intelege ca Dumnezeu este entitatea creatoare si nu distrugatoare. Este o impietate sa-l prezinti pe Dumnezeu abject, nu poti spune despre creatorul energiei absolute, creatorul samburelui vieti, factorul existentei noastre si a viului in variante n ce se multiplica in continuare pe Terra si probabil in toata imensitatea universului, ca poate avea comportamente specific omului, razbunator si calau. Singura relatie a omului cu Dumnezeu este una credintei in El, a unei entitati pozitive si asta o demonstreaza creatia lui functionala, alfel, cea mai mica doza de malefic a lui Dumnezeu insemna inexistenta noastra. Iar modul cum sustii tu si cei care au consemnat in biblie acestea insemna ca dumnezeu e si malefic:
"Dumnezeu in sfintenia Lui trebuie sa pedepseasca pacatul.Plata pacatului este moartea."
"Daca doresti sa placi oamenilor nu vei fi placut Domnului."
Dumnezeu nu e stapanit de astfel de sentimente si sunteti intr-o eroare grava.

| Hombre a răspuns:

Pentru EmaS.
"Si nu inteleg de ce tu si alti atei intrati la aceasta sectiune si nu va duceti la Stiinta-Filozofie.'
Nu esti capabila sa intelegi nici cel mai elementar lucru, libertatea de exprimare oriunde pe acest site. Asa cum si tu ai dreptul sa postezi oriunde, dar iti trebuie si putin cap, pe care tu il ai dar ii lipseste mintea. Ai dreptul sa postezi ce vrei (in limitele acceptari site-ului) dar tot la fel exista dreptul de a fi combatuta. Libertatea exprimari individului moare odata cu lipsa lui de a se exprima impotriva. Oricum esti la categoria "Cal batran bun la buiestru". Never.

Eu vad ca tu imi ingradesti libertatea si incerci sa ma intimidezi. Ai dreptul sa iti exprimi opinia dar nu sa ma ataci ca persoana. Avem aceleasi drepturi.

| Hombre a răspuns:

Pentru ca esti incapabila sa pricepi reiterez... poate...
"Ai dreptul sa postezi ce vrei (in limitele acceptari site-ului) dar tot la fel exista dreptul de a fi combatuta. Libertatea exprimari individului moare odata cu lipsa lui de a se exprima impotriva. Oricum tu esti la categoria "Cal batran bun la buiestru". Never."

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alphawolf):

Destul de corect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hombre):

Eu nu-s avocatul nimanui

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Ti-am spus asa pentru ca ai intervenit in favoarea lui EmaS (se stie, afinitati de aceiasi credinta) sa-mi explici ce de fapt trebuia sa explice EmaS.

| CinevaNou a răspuns (pentru EmaS):

Eu cred ca ar trebui sa-ti faci griji pentru tine, nu pentru altii.

| EmaS a răspuns (pentru CinevaNou):

De ce? Sunt Ok!

| lolium a răspuns (pentru Mădă0611):

Credeam ca sunt singura care doarme cu tv -ul aprins laughing

| 2handsUp a răspuns:

Simplu. Tu te-ai lasat de Dumnezeu, iar dracii te-au lasat in pace pentru ca esti deja al lor din moment ce nu te-ai lepadat de Dumnezeu. Daca esti deja al lor de ce sa se mai oboseasca sa te faca sa pacatuiesti. Parerea mea(de fapt sfatul meu) : INTOARCETE!

| Edeline a răspuns (pentru EmaS):

Bine zislaughing

| Z3R0H0uR a răspuns:

Visai urat si te speraiai sau chestii pentru ca te gandeai ca nebunu' incontinu la chestii ciudate. Acum ti'ai creat o iluzie gen ca daca nu mai exista Dumnezeu nu mai exista nici draci si alea. Totul era in mintea ta, crezi in continuare in Dumnezeu si TACI! Cand iti mai vine frica gandeste-te la altceva. Inspira / Expira.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Personal cred ca ce ai zis tu e revoltator dar fiecare om e liber sa creada sau sa nu creada in ce doreste el, e alegerea ta si toti suntem obligati sa o respectam nu sa te judecam.

| Timofte_Daniel_1991 a răspuns:

Te-ai gandit vreodata ca ai pacate nespovedite si Dumnezeu prin marea Sa mila vrea sa te ajute, sa iti spuna ca trebuie sa te implici mai mult in rugaciune pentru a putea sa te ajute mai mult. Poate El vede ca credinta ta slabeste si nu vrea sa te piarda, pentru ca El nu vrea moartea pacatosului(nu ca ai fi pacatos/pacatoasa) ci sa se intoarca si sa fie viu... Avem libera alegere, tu decizi.Tu vei face un pas iar El va face 10 catre tine...credinta,nadejde si dragoste! De acestea 3 avem nevoie in aceasta lune care se numeste "civilizata si moderna"!