| timoteidoi a întrebat:

Nu vi se pare ca "minunea" pe care a facut-o Isus Hristos transformand apa in vin, este ca un scuipat intr-un pahar cu apa rece, fata de adevarata minune pe care a facut-o bacteriologul scotian pe nume Fleming, cel care a descoperit penicilina care a salvat vietile a sute de milioane de oameni si fara de care pina astazi ar fi murit 5 miliarde de oameni din populatia actuala a pamantului?
Cine e mai fiu de Dumnezeu pentru oameni?
a) bacteriologul Fleming care a descoperit penicilina?
sau
b) analfabetul Isus Hristos care a salvat 100 de betivi la nunta din Canaa Galileii?

50 răspunsuri:
| Maxim96 a răspuns (pentru timoteidoi):

Noi toti suntem pacatosi, sau tu crezi cumva ca esti drept?
El nu ascris nimic, numai a predicat. Iisus Hristos e Fiul lui Dumnezeu. Fecioara Maria l-a nascut pe Iisus fara de barbat.

Răspuns utilizator avertizat

Nu mai vreau sa vorbesc ca nu mai scoti in capat.Tu esti mandru daca spui ca nu esti pacatos. Unul dumnezeu e fara de pacat.

| ania a răspuns:

Fleming, folosindu-se de neuronii creați de Dumnzeu Tatăl împreună cu Iisus( nimic din ceea ce a fost creat n-a fost creat fără El(Iisus)-Ioan 1-3- a descoperit deci nu creat substanțele din penicilină. Iisus pe lângă faptul că ne-a dăruit viața din aceasă lume ne oferă și posibilitatea de a ne petrece eternitatea împreună cu El și cu Dumnezeu -Tatăl.

Bine daca spui ca nu ai pacate, ma bucur ca esti un om sfant si fara nici un pacat.Ma bucur pentru tine.

| Inferno a răspuns (pentru timoteidoi):

Am inteles.

| relian a răspuns (pentru timoteidoi):

Man inferno are dreptate.Scuze ca ma bag si eu dar ala intimplator a descoperit asta. Daca el nu era lenes si spala acele ustensile si arunca acele probe sint sigur ca mai studia inca 10 ani si tot nu descoperea penicilina.Ca asta s-a intamplat si el era de meserie sia vazut pentru ca stia ce lasese in acele probe asta a fost sa fie.Dar el na descoperit nimic desi lucre cum zici. Unia lucreaza o viata la ceva si nu rezolva nimic.Atunci cind stii uite caut raspuns la cutare lucru si tot lucrind il gasesti atunci da aia e descoperirea ta.Chiar el a spus asta ca intimplarea a facut sa fie asa.Bine asta nu adduce in discutie pe Dzeu sau alte timpenii.Si Einsten a lucrat ultimii ani din viata la teoria unificarii si ce a aflat ceva? A muncit degeaba sa-i zic asa. Poate daca mai trai inca 100 de ani tot n-ar fi descoperit ceva.

| sabin89 a răspuns (pentru Mădă0611):

Daca moare, se anunta solemn: "Cu adanca durere anuntam trecerea la Domnul..."

| ania a răspuns (pentru timoteidoi):

Oare chiar ești tu Dumnezeul care decide cine are conștiință și cine nu?

Domnule Dumnezeu poți să hotărăști că nu mai vrei să respiri vreo 2 ore sau să garantezi că și mâine vei fi în viață?

| relian a răspuns (pentru timoteidoi):

Omule tu se pare nu intelegi o chestier.Acolo n-a fost vorba de neglijat ci de lene ma intelegi? Tipul respective i-a fost lene sa spele acele eprubete, creuzete, lea lasat asa si s-a dus in vacanta.Ca si cum tu ai minca ceva si lasi asa vasele, zici dale la jalea le spal eu altadata.Deci nu fa confuzie intre a lasa ceva pentru ceva anume si a iti fi lene sa speli vesela.Nu vad cel tii in brate pe asta cind chiar el a recunoscut chestia asta.El nu lucre disperat si acele eprubete ce spui erau sa le spunem asa in lucru.Tu asta nu ai inteles.Acele eprubete erau deja terminate ca lucru, trebuiau sa fie curatate, spalate, parfumate si pregatite pentru noi incercari.Ce tot spui tu acolo concentrate, lucre intruna bla bla.Asteas povesti.Omu deja era prea plictisit si de aia sa si dus in vacanta.Vai cei mai pasa lui de cercetare, era innebunit dar pleca in vacanta cind marea descoperire firbea in capul lui.Eu stiu sa fac foarte bine deosebirea intre orice dar tu stii, poti? Asta trebuie sa te intrebi pe tine nu pe mine.Si exemplu cu poertofelul cu bani exact se aplica astuia de minune.El mergea in drumul lui cu ustensilele lui cind deodata gaseste ceva pe acel drum, pur si simplu intimplator se agata scai de ustensilele lui si el sta se uita si spune wow interesant. Apoi ia ceva monstgre le pune sub microscop si vede ce sa intimplat.Cam asa sta povestea.Dar tu crezi ce doresti.Vad ca mai toti au spus ce am spus si eu numai tu tot o tii pea ta.Scuze ca ma bagai si eu, mai bine imi vedeam de treaba.

Apreciez că nu te-ai hazardat să spui că poți garanta tu (sau vreun yoghin) că și mâine vei fi în viață.