Am doar un citat pentru intrebarea ta
``Too stupid to understand science? Try religion`` (Esti prea idiot sa intelegi stiinta? incearca religia)
Observi prost.
Si asa as putea si eu intreba: poate un om care cunoaste doar partea evolutionista, deoarece Biblia nu a inteles-o si nici nu a studiat-o, pentru ca sunt mii de carti explicite pentru Biblie in caz ca nu o intelegi, sa se declare ateu?
De ce va pasa asa de mult? Are vreo importanta?! Mai bine posteaza si tu o intrebare pe un subiect mai creativ, ce, numai religie visezi?
Conteaza - bine ca le stii tu pe toate - daca esti asa destept invata si pe altii - sau vrei sa mori cu desteptaciunea in gusa
Nu cred ca observ eu prost. Toti crestinii cu care am o conversatie(Una primitiva) pe TPU m-au uimit in prostia lor. Aproape toti.
Unii spuneau de T evolutionista ca omul a fost facut de maimuta, altul la care i-am explicat cum sta cu evolutia dandu-i exemplu balena, a inteles ca toate animalele se trag din balena. Etc.
Cat despre intrebarea ta: In Biblie nu este nimic clar, spre deosebire de stiinta, unde lucrurile sunt ceva mai explicite si par sa fie cele corecte.Nu vad ce ai putea sa nu intelegi din Biblie, in afara de lucrurile care nu au logica.
Deci nu, nu poate.
Si ce crestin mai esti tu atunci cand sustii ca urasti o anumita categorie de oameni...si pe desupra o mai si injuri... :/
Imi pare rau, dar o intrebare mai interesanta si inteligenta de atat nu este perceputa de mononeuronalii de pe TPU, deoarece ei nu pot procesa atat de multa informatie. Deci trebuie sa ma rezum la intrebarile stupide ce pot fi intelese de utilizatorii de pe TPU.
Inferno, de ce nu iti creezi un forum, dai link-ul aici pe TPU si cei interesati sa intre si sa comenteze acolo. Aici doar umpli spatiul...aiurea!
Sa fi crestin nu inseamna sa te uiti doar in fata si sa ignori tot ce nu tine de religie.Eu sunt ortodox si mai trec si pe la biserica, dar imi place spihologia, informatica si sportul.Acuma depinde de fiecare cum intelege, sa fi crestin inseamna sa fi bun cu aproapele si sa incerci sa nu faci rau intentionat, nu sa te ascunzi intr-o pestera si sa stai pustiu cu o biblie, mancare si apa.
Sunt doar crestin, n-am zis ca sunt mare credincios, n-am mai fost la biserica de un an de zile, dar ii urasc pe oamenii astia care s-au nascut crestini si au fost crestini pana la o anumita varsta si apoi s-au trezit ei la realitate ca nu exista dumnezeu, daca exista sau nu asta n-o sa aflu da eu cred in legea mea in el, stiu ca ceva s-a intamplat. mai mult nu stiu, nu sunt mare credincios cum spuneam dar urasc ateii la fel de mult cum urasc babele, scoala si Romania))
Cunosc teoria evolutionista si.ia ghici...sunt crestina in continuare.Stiinta nu imi respune la unele intrebari. Therefore your argument is invalid. Si nu cred ca e doar cazul meu.
Atunci ar trebui sa te abtii de la comentarii de genu asta. Pentru ca tot ceea ce faci tu si cei ca tine, e sa ii faci pe cei care sustin chestii ca cea de mai sus sa fie si mai fermi in credintele lor.No hard feelings.
Stii cv, o sa iti urmez sfatul si chiar n-am chef sa ma iau de tine acum ca ma doare destul de rau capul, un lucru iti mai zic, pentru mine oamenii astia sunt egali cu 0. si din cate observ le cam iei apararea, si incep sa te consider una dintre ei, las-o balta
Faptul ca am asistat la o chestie care nu mi-o pot explica nici in ziua de azi...Tu ai vazut vreodata un demonizat in viata reala?
Nu,si tu vrei sa spui ca ai vazut?
Daca nu te superi poti sa imi dai mai multe detalii.i
Intrebarea aceasta: http://www.TPU.ro/......-sf-ioan/, care se situeaza la "populare", spune tot...
A fi crestin nu inseamna a cunoaste teorii (cum a aparut viata, cum a aparut universul, cum functioneaza soarele). A fi crestin insemna a crede in Dumnezeu si a te stradui sa ii faci voia. Altfel ar insemna ca biserica sa fie o societate de teoreticieni, din care cultivatorii, crescatorii de animale, soldatii (au fost categorii sociale mii de ani ) sa fie exclusi.
Crestin adevarat nu este acela care a studiat evolutionismul si creationismul, ci acela care l-a gasit pe Dumnezeu personal.
Crestin nu inseamna doar sa crezi,pentru ca si dracii cred si se infioara, ci sa iL iubesti pe Domnul Dumnezeu cu toata inima ta, cu tot sufletul tau si cu tot cugetul tau si sa faci Voia Lui!
Crestin inseamna sa traiesti prin pocainta in fiecare zi. Si sa ai ca si conducator in viata pe Dumnezeu. Sa nu te abati nici la stanga, nici la dreapta!
heny87 întreabă: