Exista un suflet nemuritor ce supravietuieste dupa ce trupul moare; Biblia insa afirma: ''În sudoarea feţei tale să-ţi mănânci pâinea, până te vei întoarce în pământ, căci din el ai fost luat; căci ţărână eşti, şi în ţărână te vei întoarce''.
Asta ar inseman ca nu exista viata dupa moarte. Atunci ce sens mai au inmormantarile, si toata traditia cu sufletul care face nu stiu ce dupa moarte?
Evanghelia după Ioan, 3, 1-8
Aia nu e nimic... uite-o pe asta:
Matei 17:
10. Şi ucenicii L-au întrebat, zicând: Pentru ce dar zic cărturarii că trebuie să vină mai întâi Ilie?
11. Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr va veni şi va aşeza la loc toate.
12. Eu însă vă spun vouă că Ilie a şi venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; aşa şi Fiul Omului va pătimi de la ei.
13. Atunci au înţeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.
Ok atunci spune tu care e intelesul adevarat "Fiti perfecti, asa cum Tatal vostru este perfect!" Iisus ne indeamna sa fim perfecti, mi s-ar parea normal sa ii urmam predicile si sa devenim perfecti nu? Perfect din punct de vedere fizic este imposibil, deci doar din punct de vedere spiritual.
"Sa facem omul dupa chipul si asemanarea noastra. Dumnezeu crea omul dupa chipul sau, dupa chipul sau il crea. " Ce a vrut sa zica Dumnezeu prin asemanare?
Si mai sunt multe argumente pro reincarnare in Biblie. Va bateti cu religia voastra.
Imi cer scuze Inferno ca mai raspund o data la intrebare, da nu pot sa tac...
''Si, dupa cum oamenilor le este randuit sa moara o singura data, iar dupa aceea vine judecata'': versetul asta demonstreaza ca nu exista reincarnare.
Revin cu noi informatii
Exista dovezi ale reincarnarii, multe dintre persoanele hipnotizate aducandu-si aminte de vietile interioare.(pentru. mai multe detalii Google)
Daca Iisus ti-a zis clar ce se intampla dupa moarte ce nu ti-e clar?
Maine iti raspund eu.Acum la ora asta e multisor de scris. Sper sa apreciezi dupa ce voi scrie. Acum iti sciu doar ce inseamna:Reincarnarea este conceptul potrivit careia o persoana se poate renaste o data sau de mai multe ori ca om sau ca animal.In general se crede ca,, sufletul'' imaterial transmigreaza in alt corp.Bineinteles (invatatura nebiblica, maine voi demonstra).
Ce intrebari puneti si voi.
Doar El insusi iti poate raspunde la toate intrebarile care le ai. Ai grija de suflet si asteapta pana cand o sa Il intalnesti. Daca nu poti astepta du-te la un preot.
Intrebarea este:Cum dovediti voi ca reincarnarea e adevarata, fratilor? Treziti-va la realitate. oameni buni! Nu mai stiti ce sa inventati!
Da, este adevarat ca asa scrie in biblie dar nu se refera la reincarnare ci cuvantul "nastere din nou" inseamna sa devi un alt om, sa lasi tot ce ai facut rau si sa incepi o viata sfanta alaturi de Dumnezeu. I se mai spune si pocaire, adica sa de pocaiesti de toate pacatele.
Daca reincarnarea ar fi reala atunci cum au aparut oameni care se reincarneaza?
Cine i-a creat cu scopul sa se reincarneze din nou si din nou?
Trebuie sa fi aparut cumva.Nu?
Dar cand o sa se si termine?
Lumea o sa se reincarneze fara sa se mai opreasca vreodata?
1. De unde stii tu ca-s ignorant si ca nu *prind* nimic din crestinism? Nu poti sa-ti dai seama de ce cred eu in realitate, doar de pe un site ca TPU. Aici sunt doar utilizatorul inferno.
2.No coment. aberezi.
3. Asta e cel mai aiure lucru. Imi spui mie lucruri despre masonerie? De cat timp studieyi tu masoneria ca sa-mi explici mie lucrurile lor?
'obosit de vreo 12-13 ani' Alta concluzie gresita.
Problema e ca in ziua de azi tot mai mult tineri folosesc astfel de simboluri, dar nici nu stiu ce inseamna si nu le folosesc cu o semnificatie anume.
Una e sa cunosti simbolul si sa-l folosesti cu o semnificatie anume in compania sa altor simboluri si alta e sa-l pui fara macar sa stii ce inseamna cum fac tinerii din ziua de azi.
RoxSiAna întreabă: