| Inferno a întrebat:

Pentru crestini: Cum puteti sa dovediti voi ca reincarnarea nu este adevarata?

Răspuns Câştigător
| nosferatu a răspuns:

Tu cum dovedesti ca este adevarata?

71 răspunsuri:
| nosferatu a răspuns (pentru reihiuke):

De cuvantul rational ai auzit?

Nici nu ma asteaptam sa raspunzi oh go on

| reihiuke a răspuns (pentru nosferatu):

Da. Nu are nicio valoare in astfel de cazuri. Nu poti intelege ceva peste limita la care poti intelege, indiferent cat de rational ai fi. Asta nu intelegi voi. Daca esti rational, nu poti sa intelegi tot. Ratiunea nu mareste capacitatea de intelegere. Este doar un mijloc cu care poti masura ceva. Daca esti orb nu poti vedea lumina, oricat de rational ai fi. La fel daca esti surd nu poti auzi oricat de rational ai fi. Unele chestii nu se pot vedea la nivelul actual la care se afla omul, oricat de rational ar fi. Poate fi si reincarnarea printre ele.

Nu imi aduc aminte sa fi spus eu ca inteleg tot. m-ai facut nebun. si eu m-am aparat. nu inteleg de ce implici surzirea, orbirera. in cacaturule voastre cu reincarnarea. nu implica orbirea si surzirea care e ceva direct si concret. cu presupunerile voastre ca vezi doamne dupa ce mor ma reincarnez. reincarnearea asta despre tot care vorbiti pentru mine e aceiasi tampenie ca si sfarsitul lumii care a venit de vreo 50 de ori pana acum.

Dar ma rog. poate ai dreptate si nu inteleg eu chestia asta. cu toate ca sunt si oameni de 3 x mai inteligenti decat mine care spun acelasi lucru. in fine.

| reihiuke a răspuns (pentru nosferatu):

Nu esti coerent in gandire. Chestia cu reincarnarea nu are cum sa fie tot una ca si sfarsitul lumii. Daca te chinui gasesti vreo 10 motive de ce nu e la fel.
2) Asa ar reactiona un orb, daca 99% din populatie ar fi orbi si ar veni cineva si i-ar zice ca exista lumina. Ar zice exact ca: "nu implicati ceva direct si concret cu presupunerile voastre ca vezi doamne daca as avea nu stiu ce la ochi vad"

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno explică (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

Du-te la groapa de gunoi si lasane cu aberatiile.

| Hombre a răspuns (pentru PoneiuNostruPoneiuVostru):

Bai dar capre ai avut ma in vietile anterioare, ca eu in prima reincarnare pasteam tancuri si in a doua mancam sarma-ghimpata.

Răspuns utilizator avertizat

Poate ai dreptate nu te contrazic. dar pentru mine ..pentru gandirea mea. reincarnarea a fost si o sa ramana o prostie. si nu numai asta. multe altele. gen martorii lu' yehova si asa mai departe.