| opacatoasa a întrebat:

Petre Ţuţea avea un citat în care scria ceva de genul: "Dacă fiecare s-ar gândi măcar odată pe zi la moarte, omenirea ar fi mai bună." Cum argumentaţi valabilitatea ideii acestui citat?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Vazand ca ai postat si la aceasta categorie, iti raspund si aici, de data aceasta tot printr-un citat:
"niciodata nu vom putea fi convinsi ca moartea e remediul" O. Paler
http://octavianpaler.ro/comentarii-si-citate/moartea-e-remediul/

| Catalinnna a răspuns:

Daca te gandesti la moarte, nu vei mai pacatui, deoarece stii ca vei fi judecat pentru pacatele care le-ai facut.

| IMC90 a răspuns:

E cea mai mare tampenie pe care o aud de multa vreme incoace.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Citatul este adevarat deoarece face referire la faptul ca oamenii isi doresc pe zi ce trece sa realizeze cat mai mult, sa acumuleze cat mai multe bogatii si posesiuni, dar acestia nu se gandesc si la moarte. Cand murim, nu luam nimic dupa noi si tot ce am realizat in viata ramane semenilor, iar uneori se darama tot.

| IMC90 a răspuns (pentru Hydrangeaceae):

Daca ne-am gandi macar odata pe zi la moarte am ajunge sa luam Prozac cu pumnu'

| Urzi23 a răspuns (pentru IMC90):

IMC90 a răspuns (pentru WannaBeYours):

Daca ne-am gandi macar odata pe zi la moarte am ajunge sa luam Prozac cu pumnu'

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Intortocheate sunt caile Domnului, Crestinii sunt cu scaun la cap il au pe Dumnezeu si se incred in el Ateii se incred in stiinta si au nevoie de xanax si blegomazin.cu pumnul cind sunt in impas Din pacate clientii balamucului sunt cei fara Dumnezeu si tot ei fac faradelegile.

| IMC90 a răspuns (pentru Urzi23):

Explica-ne si noua, astora mai putin dotati, care nu intelegem asa bine Kintesenta vietii... Care este motivul pentru care vorbesti despre tine la persoana a III-a? Esti sanatos din punct de vedere mintal?

| Urzi23 a răspuns (pentru IMC90):

Fa la dreapta melculerolling on the floor

| IMC90 a răspuns (pentru Urzi23):

Multumesc pentru raspuns. Pentru mine este edificator... Fa un efort si ignora-ma. Si eu voi face la fel.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mai avea un citat care imi place foarte mult
„ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. "