E foarte bun citatul Mantuitorul Hristos a iubit toti oamenii, s-a rugat si i-a iubit inclusiv dusmanii( a pus inapoi urechea taiata de Petru a soldatului care a venit sa il aresteze si nu scrie ca i- ar fi cerut macar) si cere urmasilor lui acelasi lucru.Cine isi inchipuie ca Dumnezeu uraste oamenii pe care si el ii uraste intr-adevar si-a creat un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui.
Daca te bazezi pe statistica poate fi.dar cine crezi ca a facut vreun astfel de "studiu"? Sau chiar crezi ca s/a facut?
Nu cred că s-a făcut vreun astfel de studiu, însă ar trebui.
Sa facem un studiu pe ce "emana" mintea umana in diferite ipostaze ale vietii?
Nu. Să facem un studiu legat de ce spune biblia, că homosexualitatea nu este permisă de exemplu,, și să vedem câți dintre credincioși îi urăsc pe homosexuali.
BIBLIA ESTE SCRISA DE NOI si noi am scris acolo ce ne/a convenit si ce nu me/a convenit, am modificat/o si alterat/o, dupa cum se spune, timp de secole. what the flick..sunteti mai inteligenti decat vor unii si altii sa va spuna ca sunteti sau nu sunteti. Biblia e buna, e un indrumar, un panaceu pentru suflet.un psiholog ieftin..in final fiecare alege probabil ce este mai confortabil pentru el.
HepHap întreabă: