| mastadont a întrebat:

"Poţi presupune liniştit că l-ai creat pe Dumnezeu după chipul şi asemănarea ta atunci când realizezi că Dumnezeu îi urăşte pe aceiaşi oameni ca şi tine."
Anne Lamott
Pare a fi adevărat pentru majoritatea creștinilor ce credeți? Din câte observ eu cam așa e.

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E foarte bun citatul Mantuitorul Hristos a iubit toti oamenii, s-a rugat si i-a iubit inclusiv dusmanii( a pus inapoi urechea taiata de Petru a soldatului care a venit sa il aresteze si nu scrie ca i- ar fi cerut macar) si cere urmasilor lui acelasi lucru.Cine isi inchipuie ca Dumnezeu uraste oamenii pe care si el ii uraste intr-adevar si-a creat un Dumnezeu dupa chipul si asemanarea lui.

| halogen001 a răspuns:

E corect.

| dinaprilie a răspuns:

Daca te bazezi pe statistica poate fi.dar cine crezi ca a facut vreun astfel de "studiu"? Sau chiar crezi ca s/a facut?

| mastadont explică (pentru dinaprilie):

Nu cred că s-a făcut vreun astfel de studiu, însă ar trebui.

| dinaprilie a răspuns (pentru mastadont):

Sa facem un studiu pe ce "emana" mintea umana in diferite ipostaze ale vietii?

| mastadont explică (pentru dinaprilie):

Nu. Să facem un studiu legat de ce spune biblia, că homosexualitatea nu este permisă de exemplu,, și să vedem câți dintre credincioși îi urăsc pe homosexuali.

| dinaprilie a răspuns (pentru mastadont):

BIBLIA ESTE SCRISA DE NOI si noi am scris acolo ce ne/a convenit si ce nu me/a convenit, am modificat/o si alterat/o, dupa cum se spune, timp de secole. what the flick..sunteti mai inteligenti decat vor unii si altii sa va spuna ca sunteti sau nu sunteti. Biblia e buna, e un indrumar, un panaceu pentru suflet.un psiholog ieftin..in final fiecare alege probabil ce este mai confortabil pentru el.