am dat un exemplu daca nu siar fi frica de dumnezeu ai ucide, fura?
Nu nu e omenesc sa fac asa ceva. de ce sa fur cand pot obtine prin munca as prefera sincer aceasta cale.
Biserica este una dintre institutiile care a reusit sa manipuleze grav. Nu inteleg cum a reusit sa convinga oamenii ca undeva sus, in norisori, exista un nenea barbos invizibil care sta cu ochii pe tine 24/24, iar daca nu respecti cele 10 porunci, te trimite in rai sau in iad. ( cele 10 porunci sunt preluate sub o forma putin diferita din cartea mortilor a egiptenilor)
cu cat cauti raspunsuri, cu atat iti dai seama cat de mult ai fost mintit, nu numai de biserica.
Eu cunosc doi preoti Care nu cred deloc În Dumnezeu cand iesam din biserică popi erau afară la tigare si i-am intrebat Părinte nu vă este frică de dumnezeu de ce serviciu îi presteti si îi slujisti si dumneavoastră fumati EL mi-a spus CE MĂ TU CREZI CĂ EXISTE DUMNEZE MERGI DISTREAZĂTE CĂ ORCUM NU EXISTĂ DUMNEZEU EU MAM ĂCUT PREOT CE SE DUCE BINE CU ACEST SERVICIU SE CINSTGĂM FOATE BINE SALARI MARI MINCARE Itr-o zi i-am dat o icoană si a rupto in fate mea A zis asa CE imi dai mă aci fitar icoama dracu săti fie INtro zi era la sujbă la sf liturgie si il sunase cineva pe un popă Si a injuraa de toti sfinti grăcuia si spune plesteme acol in altar Asa că u toti preoti sunt oamen si slujitori lui dumnzeu si niste Escroci ce doar stau pentru bani cam toti sunt la fel Episcopi Mitropoliti etc Nu ati văzut ce metane de mi si mi de euro au îi doare pe ei in DOS de dumnezeu Si asa este va lăsa el meseria asta profitabilă EU SUNT AL UN SEMINAR RMANO CATOLIC PREOTI DE AICI SUNT ADEVĂRATI DUHOMNICI SI ADEVĂRATI PREOTI SI SLUJITORI AI DOMNULIUI NU CA PREOTII ORTODXI CIND AM VRUT SĂ STAU DE VORBĂ A SPUS CĂ SĂ PLEC CĂ NU ARE TIMP CĂ PLEACĂ LA O POMANAĂ AICI LA SEMINARUL ROMANO CATOLIC DE IASI PREOTI STAU DE VORBĂ MEREU CU MINE AI CU CINE SĂ TE INCELETI NU CALA ORTODOXI
Eu cunosc doi preoti Care nu cred deloc În Dumnezeu cand am iesit din biserică popi erau afară la tigare si i-am intrebat Părinte nu vă este frică de dumnezeu de ce serviciu îi presteti si îi slujisti si dumneavoastră fumati EL mi-a spus CE MĂ TU CREZI CĂ EXISTE DUMNEZE MERGI DISTREAZĂTE CĂ ORCUM NU EXISTĂ DUMNEZEU EU MAM ĂCUT PREOT CE SE DUCE BINE CU ACEST SERVICIU SE CINSTGĂM FOATE BINE SALARI MARI MINCARE Itr-o zi i-am dat o icoană si a rupto in fate mea A zis asa CE imi dai mă aci fitar icoama dracu săti fie INtro zi era la sujbă la sf liturgie si il sunase cineva pe un popă Si a injuraa de toti sfinti grăcuia si spune plesteme acol in altar Asa că u toti preoti sunt oamen si slujitori lui dumnzeu si niste Escroci ce doar stau pentru bani cam toti sunt la fel Episcopi Mitropoliti etc Nu ati văzut ce metane de mi si mi de euro au îi doare pe ei in DOS de dumnezeu Si asa este va lăsa el meseria asta profitabilă EU SUNT AL UN SEMINAR RMANO CATOLIC PREOTI DE AICI SUNT ADEVĂRATI DUHOMNICI SI ADEVĂRATI PREOTI SI SLUJITORI AI DOMNULIUI NU CA PREOTII ORTODXI CIND AM VRUT SĂ STAU DE VORBĂ A SPUS CĂ SĂ PLEC CĂ NU ARE TIMP CĂ PLEACĂ LA O POMANAĂ AICI LA SEMINARUL ROMANO CATOLIC DE IASI PREOTI STAU DE VORBĂ MEREU CU MINE AI CU CINE SĂ TE INCELETI NU CALA ORTODOXI
Eu cunosc doi preoti Care nu cred deloc În Dumnezeu cand am iesit din biserică popi erau afară la tigare si i-am intrebat Părinte nu vă este frică de dumnezeu de ce serviciu îi presteti si îi slujisti si dumneavoastră fumati EL mi-a spus CE MĂ TU CREZI CĂ EXISTE DUMNEZE MERGI DISTREAZĂTE CĂ ORCUM NU EXISTĂ DUMNEZEU EU MAM ĂCUT PREOT CE SE DUCE BINE CU ACEST SERVICIU SE CINSTGĂM FOATE BINE SALARI MARI MINCARE Itr-o zi i-am dat o icoană si a rupto in fate mea A zis asa CE imi dai mă aci fitar icoama dracu săti fie INtro zi era la sujbă la sf liturgie si il sunase cineva pe un popă Si a injuraa de toti sfinti grăcuia si spune plesteme acol in altar Asa că u toti preoti sunt oamen si slujitori lui dumnzeu si niste Escroci ce doar stau pentru bani cam toti sunt la fel Episcopi Mitropoliti etc Nu ati văzut ce metane de mi si mi de euro au îi doare pe ei in DOS de dumnezeu Si asa este va lăsa el meseria asta profitabilă