Maria, mama lui Isus a fost fecioara pana in momentul nasterii Domnului ( chiar si in timpul sarcinii a fost fecioara deoarece sarcina ei a fost de la Duhul Sfant, nu printr-o legatura umana). Dupa nasterea Domnului nu a mai fost deoarece Biblia spune ca Isus a mai avut si alti frati care au fost copiii Mariei si ai lui iosif sau in orice caz, ai unui barbat ( deoarece Biblia nu mai spune nimic despre Iosif, logodnicul Mariei in momentul nasterii Domnului).
Da. Cuvantul lui Dumnezeu spune ca Maria nu stia de barbat.
Stiintific multe nu sunt posibile, tocmai de aceea n-ai cum demonstra multe lucruri legate de Dumnezeu stiintific.
El intrece orice pricepe, Dumnezeu a facut si inca face de ras stiinta!
Desigur, pina a facut cunostinta cu sf cremvusti, a fost fecioara. Si isus s-a intrupat dintr-un spermatozoid trimis de dumnezo' tatal prin conexiune 3G.
1. Deci. Maica Sfanta Maria a fost fecioara, altfel nu ar fi fost aleasa de Dumnezeu sa-l aduca pe lume pe Isus.
2. Fecioara Maria a ramas insarcinata cu Isus de la Duhul Sfant. Iar cat despre acel verset din Matei 13:55. Isus ii numea pe totii ca fiind fratii si sorele lui. Deci in concluzie Maica Domnului(Fecioara Maria) a fost fecioara, ea nu a cunoscut niciun barbat. Iar Ea si Iosif nu au avut nici o relatie.
Da a fost fecioara ea nu a avut contact sexual cu nimeni si l a nascut pe Iisus din puterea sf duh
Nu. esti tu proasta. Du-te la un preot sa-ti explice mai bine. ca nici eu nu stiu exact.
Dă dă, acum merg la popă. îi trimit înainte un mail să știu dacă are agenda liberă și-l întreb istoria Mariei fecioara care și-a tras-o cu wi-fi-ul (sau conexiunea 3G - credits to KodrutZ)
Da, Maria a fost fecioara pana s-a nascut Cristos, apoi nu, pentru ca dupa Isus, Maria a mai avut copiii, asa cum se arata in Marcu 6:3, Matei12:46 si Ioan 7:5
Da ea a fost cea mai neprihanita si credincioasa dintre fecioare, de aceea Dumnezeu a ales trupul ei curat pentru a se naste Mantuitorul lumii.
Du-te ba si lasa-ne, cu intrebarile tale de om incult! citeste biblia daca vrei sa stii, ca in felul asta poate mai capeti si tu nitel cultura generala!
Parca esti pocaita miai dovedit credinta, ma fata eu n-am spus ca nu o avut copii ce ai?
Autumnfeelings întreabă: