| AvalohAlyn a întrebat:

Salutare.Ce zice crestinismul despre tatuaje? Sincer ma bate gandul sa imi fac un tatuaj, cu un tigru ca imi plac muuuult.Intrebarea e care e pozitia Bisericii si crestinismului in vederea tatuajelor? Sincer nu vreau sa fac rau, cred in Dumnezeu precum stiti, nu prea vad nimic rau in tatuaje dar totusi. Daca e pacat nu imi fac bineinteles. Vreau pareri.AAA SI CAT COSTA CEL MAI IEFTIN TATUAJ? As vra sa il fac pe umar.Multumesc

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu cred ca daca ar fi trebuit sa ai unul, ti-l facea Dumnezeu.Nu ca nu ai primi iertare pentru acest lucru, dar de ce sa intristezi pe Dumnezeu si mai tarziu o sa realizezi ca ai vrea sa il scoti, pentru ca asa suntem noi oamenii ne plictisim repede de un lucru.

| MMihai a răspuns:

Nu ești zdravăn la cap!
Tatuajele sunt ceva necreștin, apăreau la popoarele „barbare"!

| Inferno a răspuns:

Voi nici nu aveti habar despre ce presupune crestinismul dar cu toate acestea vorbiti de el. Ar fi fos chiar mai stupid, daca dupa ce ai facut atat de multa propaganda crestina, veneai si ne intrebai: "D.p.d.v crestin, este pacat sa ucizi?"

| Inferno a răspuns:

Cand vine vorba de Big Bag si teoria Evolutiei stii sa cauti pe net parerea bisericii crestine, acum nu mai stii, ne intrebi pe noi in speranta ca vom fi mai indulgenti.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Intreaba un preot si te vei lamuri!
Dar de ce sa nu faci ceea ce simti si ceea ce iti place? Daca in viata vei tine cont intotdeauna de parerea Bisericii si a celor sfinte, ai trait degeaba! Poate ca nu iti vei face un tatuaj, nu pacatuiesti acum, dar vei pacatui cu altele...
Nu iti poti ghida viata astfel, este imposibil! Doar daca te calugaresti!

| Zenithf a răspuns:

Pentru crestini este pacat sa-ti crestezi sau sa-ti faci semne pe corp. Asta inseamna ca nu doar tatuajele, ci si piercingurile sunt impotriva Vointei lui Dumnezeu.

| Thunderstruck a răspuns:

E pacat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Crezi ca te cauta cineva de tatuaje cand te duci la biserica?

daca o luam asa dupa reguli, normal ca e pacat ca iti bati joc de corpul tau.

| Mădă0611 a răspuns:

Mâzgăleşti templul duhului sfant thinking, dar bisericile sunt "mâzgălite"..., sau poate il faci ca sa atragi fetele, sau sa starnesti invidie, si asta e ispita, tot in cârca ta se pune.

| M25M a răspuns:

Din ce stiam eu este pacat.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Aici poţi găsi un articol ce răspunde la această întrebare:

http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102003689

Sper să-ţi fie de folos!

| andreiush25 a răspuns:

Fa ce simti si nu te mai lua dupa altii... Daca iti plac tatuajele...fa-ti unul.

| tasmania a răspuns:

Pentru iti trebuie unul? La ce bun ti-ar folosi? Cati sfinti tatuati sti?

| ApaMineralaAcidulata a răspuns:

Iti tatuezi corpul, care, dupa moarte, va ramane pe pamant, sufletul mergand mai departe. Eu nu consider asta un pacat, sufletul trebuie sa fie cel mai "curat".

| Terro2029 a răspuns:

Eu zic sa iti faci si o cruce ca sa fie toata lumea multumita laughing

| emillyks a răspuns:

de ce i-ar pasa lui dumnezeu daca ai sau nu tatuaj?