| Catalin070s a întrebat:

Simt că sunt o dezamăgire, că nu am niciun scop pe lumea asta, am impresia că sunt o povară pentru ceilalți, că am o influență negativă, nu mă pot ierta pe mine însumi, mai bine eram avortat, decât să se supere ceilalți din cauza prezenței mele. Se zice că fiecare om are un scop pe lumea asta, dar eu nu am niciunul, mai bine mor, decât să rămân cu conștiința neîmpăcată, că cei dragi/oamenii pe care-i cunosc, nu-mi suportă influența.

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Induferent cine se supara de prezenta ta, esti in viata pentru ca Dumnezeu te iubeste El te - a creat pentru El, pentru a avea o relatie de Tata - fiu cu tine iar El e cel mai bun Tata carw exista in univers.Mantuitorul Hristos a murit pentru TOATE pacatele care iti apasa constiinta si care te fac sa te simti mizerabil, inclusiv pentru cele pentru care iti e greu sa te ierti pe tine insufi. Numai satana iti trimute ganduri de sinucidere, nu vrea ca sa intri in destinul pe care Dumnezeu il are pentru cei care isi daruiesc sufletul Mantuitorului Hristos care e Domnul Vietii si al pacii si care spune - Veniti la Mine toti cei truditi si impovarat si Eu va voi da odihna- Matei 11- 28 si la fel spune Biblia - Caci noi nu avem un mare preot care sa n aiba mila de slabiciunile nastre ci unul care in toate lucrurile a fost ispitit ca si noi dar fara pacat.Sa ne aoropiem dar cu DEPLINA INCREDERE de scaunul harului( favorii nemeritate)..pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie. Evrei 4 - 15, 16Decat sa iti dai sufletul lui Satana sinicigandu- te mai bine daruieste l Mantuitorului Hristos, El e un Srapan mai bun pentru viata noastra decat suntem noi insuine, vezi tie iti e greu sa te ierti dar Dumnezeu nu oboseste iertand. Puterea sangelui lui Iisus Hristos e asa de mare incat daca ii ceri iti curata mintea de orice pacat care te apasa iti da putere sa ieriti pe toti care ti-au gresit, te elibereaza de orice vinovatie si rusine si iti da bucuria de a te stii copilul Lui adopruv, adica fiul Regelui universului.Te incurajez sa ii spuu sa fie El Stapan peste viata ta sa ii marturisesti toate pacatele, sa prumesti iertatea Lui sa ierti pe cei care te- au ranit( soune exact pe cine si pentru ce), sa citesti Noul Testament, Psalmii si sa cauti o cimunitate crestina.

| LovedbyGrace a răspuns:

Ești iubit de Dumnezeu, care nu obosește iertând...iar scopul tău pe Pământ este să cunoști dulceața harului pe care El ți l-a pregătit. Cred că toți trecem prin momente în care ne simțim mizerabil, dar cel mai important este să nu ne pierdem nădejdea mântuirii de care ni s-a făcut parte la Golgota.
Uneori nu avem de ales decât să fim puternici, pentru că o mare luptă se dă pentru sufletul nostru. Și cu durere spun: câți îngeri au pierdut locul în care ni s-a dat dreptul să ajungem... sad

| halogen001 a răspuns:

Nu e vina ta daca existi, pentru ca nu te-ai facut singur, iar asteptari uriase de la tine nu e cazul sa ai nici tu, nici altii, pentru ca fiecare face cat poate dupa puterile lui. Daca esti exigent e un lucru bun si inseamna ca vrei sa faci totul bine, deci e perfect.

| anonim14653876 a răspuns:

Nici să nu te gândești să te rănești. Caută ajutor profesional imediat!

| Eisenheim a răspuns:

Asta e problema ta,,...cei dragi/oamenii pe care îi cunosc nu-mi suporta influența". 1. Cum îți pot fi dragi daca tu nu le ești drag lor?
2. De ce ar trebui să-ți suporte influența? Sânt sigur că nici ție nu îți place să te influențeze happy creeaza-ti un scop realist, adaptat nevoilor tale happy

| Covid20 a răspuns:

Îmi pare rău că gândești în felul acesta. Cred că o perspectivă creștină asupra vieții ți-ar aduce foarte mult bine. În primul rând, tu spui că nu te poți ierta, dar Domnul poate! Și te iubește, pentru că așa afirmă în Cuvant. Trebuie doar să-ți pară rău de păcatele pe care le-ai făcut și să te pocaiești. Cu siguranță Domnul te-ar primi. Iar odată ce îl recunoști pe Domnul Iisus ca pe Cel care a murit în locul tau, conștiința ta va fi împăcată, pentru că vei ști că păcatele au fost plătite. Cât despre scop, să-l lăsăm tot pe El să ni-l descopere. Prea puțin contează ce realizăm în lumea asta. Dar fiecare dintre noi putem lucra pentru Domnul, slujind. De exemplu, mie mi se pare că a spune altora despre El este cel mai important lucru pe care îl putem face, și este la îndemâna oricărui credincios care cunoaște mesajul evangheliei.
Nu știu în ce măsură mă crezi, dar m-aș bucura să descoperi tu singur autenticitatea Bibliei și a mesajului său, iar atitudinea ta s-ar schimba radical happy

| lilskies a răspuns:

Același lucru simt și eu