| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a întrebat:

Stiai ca majoritatea ucenicilor lui Iisus Hristos au fost ucisi sustinand invierea lui Iisus din morti?
Ce aveau ei de castigat sustinand asta? De ce ar minti?

70 răspunsuri:
| Sorin1877 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Tu ai nevoie de pace, mai mult decat noi.
Te agiti ca un peste pe uscat fara cunostinte si fara argumente.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru DeyCj):

Da-mi un exepmlu de controlare din biblie. Ai citit macar sfert din Noul Testament? Iti recomand sa citesti, dupa sa vorbesti cat vrei happy Sa ai multa pace.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru Mclaren12):

Iisus Hristos te iubeste, mclaren.

Cand nu ai argumente o bagi pe aia ca Iisus te iubeste.
Adica nu te duce mintea mai mult de atat.
Iisus a fost un simplu razboinic, si isi iubea doar poporul sau pentru care a si murit.
Restul sunt basme pentru copii prosti ca tine.

Iisus daca ar exista prosti de astia ca tine i-ar ucide din prima.
Consumati oxigenul planetei inutil.

| Mclaren12 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Deci n-ai dovezi? Atunci de ce mai crezi?

| DeyCj a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Am citit, de la Vechiul la noul testament și apocalipsa, tot.De asta îmi permit să afirm ceea ce afirm.Comparativ cu alții tot ceea ce susțin au la bază și argumente, la care se adaugă propria opinie.
Exemple sunt destule, de la „îndemnurile" cu hadeți să facem până la amenințările din apocalipsă ce încep cu voi veni și voi face.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru Sorin1877):

Iisus te iubeste, Sorin. De ce porti atata ura? Fii binecuvantat si iubit happy

Imi spui tu cu inima pe mana ca ai citit Noul Testament? Esti un mincinosc, nu cunosti adevarata dragoste a lui Iisus fata de noi sad

Dovezi multe sunt. Prin simplul fapt ca respir, gandesc, vad cu ochii mei si vorbesc. Astea se datoreaza doar Domnului, nu datorita tie sau mai stiu eu cui.
Tu ai citit Noul Testament?

| AC4S4 a răspuns (pentru RAY):

De ce accentuezi ca erau crestini cei care au colonizat lumea noua? Nu putem spune pur si simplu europeni? Ce legatura are colonizarea cu crestinismul? Daca ar fi fost alta religie in locul crestinismului aceea s-ar fi raspandit. Deci colonizarea nu depinde de religie, nu au legatura.

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru Sorin1877):

Pace sa ai, frate! happy

| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Europeni nu erau crestini? chiar te rog sa imi prezinti dovezi cum ca nu erau crestini

| DeyCj a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Normal că am citit cartea aia pe care tu o faci sfântă deși e un focar cu energie negativă, focar ce te-a prins rău pe tine, și te-a făcut să crezi că negativul e pozitiv. Să fie clar. Energia negativă e negativă, iar cea pozitivă e pozitivă. isus. L-ai văzut tu personal de susții că există? Dacă nu, pe baza cărui fundament, în afară de biblie și doxele drepte susții existența acestui isus?
Dragoste? Care dragoste măi omule din momentul în care în singura dovadă, adică biblia(care e ea însăși o invenție) cum că el a existat/există este trecut în prima fază ca un perfect ce a venit să învețe omul(să devină sclav) cum să se poarte adică să se umilească, să se lase batjocorit, și să se lase asuprit.Clar sclav!, lucru ce contravine moralei oricărei ființe vii din lume, iar apoi îi dă o legendă denaturată și-l răstignește pe lemn.Real aceste tipuri de pedepse nu au existat nici o dată în nici o civilizație, am căutat dovezi istorice, NU PE NET(așa cum poate crezi) ci în biblioteci, și ghici ce? NU există!, asta dovedește că e o invenție mincinoasă, apoi acel isus te amenință în apocalipsă că voi veni și te voi judeca/condamna și distruge dacă nu mi te supui? Așa iubitor de oameni îi? Fi serios!

| Mclaren12 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Faptul ca tu respiri si gandesti nu are nicio legatura cu Cristos sau pseudo-zeul evreiesc. Povestea lui Cristos si programul crestin au aparut cu vreo 2000 de ani in urma. Cum de traiau oameni pana atunci? Ce ai zis mai sus este credinta oarba, eu am zis sa aduci dovezi concrete.
Iar NT nu l-am citit complet pentru ca este o scriere comunista complet fictiva. In afara de Irodieni si Pontiu Pilat, probabil toate personajele din NT sunt fictive. Pana si autorii sunt acum cunoscuti deci orice dovada ai aduce din NT este complet falsa.

Dumnezeu sa te ajute happy

Doar atata cunosti din biblie? In biblie spune ca totul este credinta, dragostea si nadejdea.
Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." (I Corinteni 13, 13).
Nu vezi bine si nici nu ai citit biblia, nu e frumos sa minti. Daca ai fi citit-o, porobabil iti dadeai si tu seama de asta, nu e nimic negativ, ma gandesc ca asta ai auzit tu de la alti nestiutori.
VA RATACITI PENTRU CA NU CUNOASTETI NICI SCRIPTURILE NICI PUTEREA LUI DUMNEZEU – MAT.22:29
Sper sa inchiei aici. Sanatate si bafta in viata, distreaza-te cat de mult poti si cat de mult vrei, eu nu ti-as recomanda asta.

Răspuns utilizator avertizat
| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru DracuIa):

Dumnezeu sa te ajute! Ai mare dreptate, multumesc mult pentru ajutor big grin

Te rog tu sa-mi prezinti unde am zis ca europenii nu erau crestini.

| souarez a răspuns (pentru DracuIa):

Diavolul exista doar in mintea prostilor ca tine.

De ce accentuezi ca erau crestini cei care au colonizat lumea noua? Nu putem spune pur si simplu europeni? Ce legatura are colonizarea cu crestinismul?

| SG1995 a răspuns (pentru mentholinks):

Pai ei au mers dupa ce Pavel ia convins, daca nu: crestinismul era death.

Si intreb din nou... unde am spus ca europenii nu erau crestini? Am spus ca de ce accentuezi ca erau crestini.

Am spus ca de ce accentuezi ca erau crestini? pentru ca erau de asta,nu erau hindusi,mulsulmani,budisti,erau crestini, prima oara crestini au omorat pe cei care credeau in alti zeii in europa apoi sau dus in toata lumea sa isi promoveze credinta prin a face alte state coloni, sclavi, violenta, crime, ce religie a venit in europa sa se lupte cu crestini? inainte de a fi omorati de catre crestini?

Crestini pe vremea colonizarilor erau si romanii, totusi ei nu au colonizat nimic. La fel si multe alte popoare. Mai corect este sa spunem ca Spaniolii/Portughezii/Francezii au colonizat, nu crestinii.
Mie nu imi place denigrarea unui grup religios din cauza actiunilor unor persoane. Cand e un atac terorist se accentueaza cel mai mult ca teroristii erau musulmani. Cum ar fi cand are loc o crima sa se spuna "Un crestin/ateu/hindus a furat/ucis..."? Chestiile astea sunt facute doar pentru a crea cearta.

Nu toti Spaniolii/Portughezii/Francezii au colonizat si cei de sus asa cum nici toti mulsulmani, nu asta e afirmatia mea, si faptul ca crestinismul nu sa impus prin asa zis iubire fata de aproape

Da... mai corecta ar fi fost formularea "Spania/Portugalia/Franta au colonizat...". Poti denigra anumiti oamenii (conducatorii imperiilor/bisericii de atunci) pentru cum s-a raspandit religia. Astazi in China de exemplu sunt tot mai multi crestini, fara razboaie.