| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a întrebat:

Stiai ca majoritatea ucenicilor lui Iisus Hristos au fost ucisi sustinand invierea lui Iisus din morti?
Ce aveau ei de castigat sustinand asta? De ce ar minti?

70 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru AC4S4):

Daca aduci si dovezi te cred

| Mclaren12 a răspuns (pentru DracuIa):

Ce vedeti si atingeti zici. Ai gresit persoana. Ma confunzi cu un ateu. Ateii sunt la fel de manipulati si spalati pe creier ca si crestinii. Apropo, voi habar n-aveti ce-i aia spiritualitate. Crestinismul este la fel de materialist ca si ateismul.

| Mclaren12 a răspuns (pentru DracuIa):

Ai trimis cumva raspuns persoanei gresite? Ce adevar ai zis? Ce dovezi ai adus sa le justitici? N-ai adus niciuna pentru ca ele nu exista. Istoria nu prea tine cu voi, de asta sunteti atat de ignoranti si spalati pe creier incat sa o respingeti si sa credeti orbeste in basmele voastre evreiesti. Si ce raspunsuri mi-ai dat unde n-am avut replica? Da link sa vad si eu.

"cine e prost mereu nu se vede pe el"
laughing
Deci esti un crestin de ala frustrat care recurge la insulte cand n-are argumente sa poarte o conversatie. Am vazut destui ca tine si dovediti incontinuu ca habar n-aveti pe ce lume traiti.

Răspuns utilizator avertizat
| r3r3r3r3r3r3 a răspuns:

Mai important: De ce ar fi ucisi? cine poate sa raspunda la asta dintre cei ce nu cred in D-zeu sa-mi raspunda! De ce au fost ucisi oameni care propovaduiau? Si tocmai de papa in mare parte!

| DeyCj a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Citește coranu' prietene și lasă-te de doxe drepte și doctrine, asta de vrei să evoluezi. Dacă nu, stai la biblie și pupat putreziciuni sfinte.
Cunosc ce e scris în bibilie, dar e drept că la un alt nivel de înțelegere, de asta am și concluzionat ceea ce am scris, scriu și voi scrie în continuare pe aceasta temă.
Exact cum ziceam fiecare cu ceea ce crede.Degeaba încerci să mă convertești/reconvertești la o ideologie deșartă și din nou să mă calomniezi, lucru imoral! ..Slabe șanse.Singurele exemple ce mi le poți da sunt cele scrise în acea carte haotică, plina de energie negativă scrisă de o mână de oameni împotriva celorlalți cu scopul de a-i transforma în sclavii lor. Constantin și Elena îți spune ceva? Asta e istorie nu credință. Fapte scrise negru pe alb, nu basme ca în biblie! happy

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos explică (pentru DeyCj):

In coran se spune mult despre Iisus si despre minunile sale. Citeste Noul Testament si fa ceva de folos in aceasta viata, nu ti-o pierde! Nu te mai distra, intr-o zi ne va prinde moartea pe neasteptate.

| doctorandus a răspuns (pentru DracuIa):

Zbarci, teologii (aia mai cu doxa) stiu ca nu se poate dovedi nici ca exista Dumnezeu, nici ca Isus ar fi Dumnezeu.