| EmaS a întrebat:

Sunteti de acord cu abstinenta sexuala, sau fata de alti factori nocivi cum ar fi: tutunul, alcoolul, drogul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sunt de acord cu abstinenta sexuala in relatiile nepermise. Abstinenta totala fata de tutun, alcool si drog. Desi voi intelege a lua o mica gura de tuica buna (dar nu pupa-i gura si usca fundul paharului de 200 plin), din cand in cand sau o sampanie de Revelion. Dar in cantitati mici, sa nu se simta.

168 răspunsuri:
| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Eu sunt pentru adulter, tutun alcool si droguri! fara ele ce rost ar mai avea viata?

| EmaS explică:

Sunt lucruri mult mai bune care iti pot da satisfactii eterne.

| EmaS explică:

Sa iti gasesti placere in Legea Domnului,sa te bucuri in rugaciune,in partasie cu copiii Domnului,sa faci fapte bune si Dumnezeu sa iti umple inima de bucurie, pace, fericire.De multe ori cand stau in rugaciune,Dumnezeu trimite pe Duhul Sfant care imi da o stare de har,de cer, de sfintenie, care nu se compara cu nimic de pe pamant.

| NoChanceForUs a răspuns (pentru EmaS):

Am auzit pe undeva că duhul sfânt ar fi material genetic.Asta explică multe...

| EmaS explică (pentru NoChanceForUs):

Duhul Sfant este o persoana din Dumnezeire.Este trinitatea. Dumnezeu-Tatal, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul -Sfant.

Ema,lucrurile de bază ale cultului le știu și eu.
Și căam găsit pe aici un topic...cum îți explici că din tot globul doar România și Rusia are cei mai mulți ortodocși?

Multi sunt crestini cu numele, dar nu si practicanti.

| EmaS explică:

Este alegerea lor.

| Dumnezău a răspuns:

La dracu, nu! Unde ar mai fi placerea, riscul si toate alea.Asa ar fi o viata plictisitoare.Sincer,eu prefer 70 de ani de betii si destrabalari,decat o vesnicie flegmatica in care sa joc sah cu arhanghelii si Dumnezeu, si in care sa beau Prigat, fara nicio placere suplimentara.Mersi,dar eu prefer sa ma imbat in iad cu dracii si Kurt Cobain si sa le fu*tem pe Marylin Monroe si Audrey Hepburn, ambele in stadiul de la 25 de ani. devil

| EmaS explică (pentru Dumnezău):

Da,dar in iad va fi plansul si scrasnirea dintilor!

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Nu poti sti cu siguranta, pentru ca n-ai fost acolo.Si nici in Rai.Eu scrasnesc din dinti cand ma enervez, de plans n-am mai plans de mult.Deci,n-am nimic impotriva a niste lacrimi in iad, alea cred ca o sa provina de la mirosul de alcool si pacat dulce ce o sa-mi invadeze caile nazale! smug

Eu cred tot ce scrie in Biblie.Sunt oameni care au avut asemenea experiente.Vezi aici:http://www.viatavesnica.ro/......ea-clinica

Daa? Si spuneti,doamna Ema,ce mai e in Iad,pe langa draci, cazane, curve si destrabalare?

Şi diavolul, care-i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi prorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor.

Eu cu munca n-am nimic impotriva.Munca ==> Profit.Asa fac bani sa ma pot imbata cu dracii si cu Lucifer.Da' totusi, cine e profetul minicions? Azazel? Zecharia Sitchin? Nenea cu 21 mai, sfarsitul lumii? Ca nu-mi pica fisa...

Mai vorbim noi.

| Rapunzell a răspuns:

Sunt de acord cu abstinenta sexuala inainte de casatorie, in timpul posturilor si in timpul sarcinii.

Sunt clar impotriva drogurilor si al tutunului. Alcool il accept doar in cantitati mici: un paharel-doua de vin intr-o zi, dar nu in fiecare zi laughing

Dar de ce tineti sa intrerupeti aceasta minunata conversatie, doamna Ema? Credeti ca sunt blasfemic prin prisma nickname-ului sau va este frica ca dracii ce colcaie in trupus-orul meu va vor invada si pe dumneavoastra?batting eyelashes

| anka89 a răspuns:

Sunt de acord cu abstinenta fata de droguri.Parerea mea este ca sexul nu ii pacat,tutunul nu il vad ca pe un pacat ii mai degraba un factor care iti dauneaza sanatatii,alcoolul atat timp cat se bea incat sa nu faci rau la altii nu vad de ce ar fi si asta un pacat.
Si sa fim seriosi tot ceea ce il face pe om sa se simta bine sau sa rada(cum am mai spus)este pacat.
Eu stiu ca avem doar o viata de trait si daca nu putem face nimic din toate astea(in afara de droguri)de ce mai traim? adica o viata trebuie sa stau sa ma rog sa ma grija sa nu pacatuiesc,pentru ca, ca sa nu pacatuiesti trebuie sa ai mare grija, toate sunt pacat.

| monstrulet a răspuns (pentru EmaS):

Tin minte ca i-a zis cuiva ca vrea sa-l pocaiasca...

| EmaS explică:

Trei. Doi baieti si o fata.

| EmaS explică:

Unde scrie?

| EmaS explică:

Da-mi un copy-paste de la raspunsul acela si fac cinste!

| EmaS explică:

Da-mi un singur raspuns de-al meu in care am scris asa ceva.Din contra, Dumnezeu a lasat sexul in cadrul casatoriei, pentru a intari relatia si pentru placerea ambilor soti.Aici chiar nu ai dreptate.Asta este parerea ta, probabil.Cauta si da-mi copy-paste.Fac cinste daca ai dreptate, dar stiu sigur ca nu ai.

regis
| regis a răspuns:

Poti sa ne dai si un citat din Cartea Sfanta in care se mentioneaza explicit ca sexul este lasat numai pentru casatoriti?

| FucktheSystem a răspuns:

Mdea, eu îmi aștept consilierea, se mai oferă cineva?batting eyelashes

| EmaS explică (pentru regis):

Fugiţi de curvie! Orice alt păcat, pe care-l face omul, este un păcat săvârşit afară din trup; dar cine curveşte păcătuieşte împotriva trupului său.

Și la ce vor fi munciți? Adică bun,muncești mereu, alea alea, și muncești la ce? Zidărie?

Este din traducerea veche, adica vor fi chinuiti.Sau vrei sa spui ca n-ai inteles?

Bine Ema, e ca tine.Liniștește-te acum,că ți se umflă venele pe gât.Te agiți mult și inutil,așa că mai bine stinge calculatorul,citește o psaltire,închină-te,croșetează, lasă internetul, că-ți pierzi toată ziua la el.Nu ai și tu un servici acolo în sat?

Întrebări similare