| Narfundo a întrebat:

Sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Nu exista ba extraterestrii, sa intelegeti odata pentru totdeauna! Vreau sa citesc macar un singur argument care sa ma faca sa cred ca exista,dar nu exista si nu exista dovezi ca ar exista extraterestrii! Zic eu ca e o legatura cu Dumnezeu, dar este o lume ce nu o putem intelege, o lume ce nu ne priveste.

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Si totusi nici dovezi ca nu ar exista extraterestri.

88 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns (pentru 2k):

:> Se joaca dumnezeu cu beculetele de craciun.
Ca sa nu mai misun pe site sa caut, am dat like pe fb, https://www.facebook.com/TWANfans asa ca vad tot ce-i nou, mai dau (ei) si share altor imagini postate de alte pagini... :> mai multa minunatie pentru ochisorii mei.

| 2k a răspuns (pentru Mădă0611):

E mai fain cand mergi undeva cu cortul... departe de oras unde sa nu fie atata lumina de la localitatile din jur si sa stai seara sa privesti cu ochiul liber cerul senin... cea mai mare minunatie big grin

NOname
| NOname a răspuns:

Iar te apucași de trolling?

| stef112 a răspuns:

Eu cred ca undeva exista si alte fiinte care gandesc si poate chiar un univers transvers. noi nu cunoastem nici 1 galaxie in totalitate si spunem sigur ca nu exista extraterestri. explicati piamidele. noi cu toata tehnologia nu putem creea o piramida si descultii aia de egipteni puteau? las-o balta

| TrentonChase a răspuns (pentru Roses):

Esti un ignorant fara limite daca crezi ca un zeu ar fi creat un Univers asa de mare doar pentru niste oameni.

| AnonymousFreedom a răspuns:

Esti pregatit tu sa aflii adevarul, care se ascunde de atatia anii mascat in ''Biblie,, si in ''Crestinism,, si scopul acestei conspiratii? Eu chiar pot sa si dovedesc cuvant cu cuvant.O sa pregatesc o teorie care iti darama ''Biblia,, si ''Crestinismul,, odata pentru totdeauna!

| 2k a răspuns (pentru TrentonChase):

Are 14 ani rolling on the floor se vede ca indoctrinarea e eficienta la varste fragede laughing

| Roses a răspuns (pentru TrentonChase):

Nu sunt o ignoranta, dar Dumnezeu a creat acest univers pentru noi, ca sa-I vedem puterea cu care a facut toate aceste lucruri. Tu crezi ca o amarata de bomba a creat universul si lumea asta?! Te inseli amarnic...

| AnonymousFreedom a răspuns (pentru Roses):

Esti pregatita sa accepti adevarul mscat din spatele ''Bibliei,, si ''Crestinismului,,. Esti pregatita sa daram ''Biblia,, si ''Crestinismul,, odata pentru totdeauna? O sa o fac, daca intra toti crestinii la rubrica unde voi spune aceasta teorie pe care o voi proba cuvant cu cuvant.Nu o sa scriu asemnea lucruri pentru opt s-au noua persoane. Vreau cel putin 20 de ''Credinciosi,, sa ma fac auzit odata si bine.

| Roses a răspuns (pentru 2k):

Dar tu de ce nu citesti de curiozitate Biblia, sa vezi cum s-a creat cu adevarat Pamantul si universul? Tu spui ca in Biblie sunt numai povesti. Eu cred ca ce spun savantii in legatura cu universul sunt doar povesti.batting eyelashes happy

Si da, chiar am 14 ani.

| 2k a răspuns (pentru Roses):

Am citit Biblia :)) stiu prea bine ce e scris in ea... Vorba aia "nu tot ce zboara se mananca". Ce sa cred? ca pamantul exista de 6000 de ani? :))) cum scrie in biblie? cand in realitate exista picturi rupestre de 40.000 de ani? si unelte folosite de oameni de acum 70.000 de ani?
http://www.image-share.com/ijpg-1827-59.html

| Roses a răspuns (pentru 2k):

Cred ca ai citit Biblia ca pe o poveste oarecare. Explica-mi si mie(ca tot ai citit din Biblie oh go on ) ce ai inteles din ea?batting eyelashes

| 2k a răspuns (pentru Roses):

Am inteles destul de mult cat sa imi deschid ochii si sa nu mai cred in orice poveste. Tu crezi in Mos Craciun? sau in Fat Fumos? cam aceeasi mancare de peste ii si cu biblia o adunatura de povesti care de multe ori se bat cap in cap si se contrazic...
Geneza 32:30 "Am vazut pe Dumnezeu in fata"
Ioan 1:18, 1 Ioan 4:12 "Pe Dumnezeu nimeni nu L-a vazut vreodata"
sau
Ioan 10:30 "Iar Eu si Tatal Meu una suntem"
Ioan 14:28 "... Tatal este mai mare decat Mine" Daca nu ar fi din aceeasi evanghelie as mai zice ca s-ar putea sa existe diferente de interpretare, dar cand acelasi om scrie un lucru si mai tarziu se contrazice...
Ioan 5:31 "... Daca marturisesc Eu despre mine insumi, marturia Mea nu este adevarata"
Ioan 8:14 "A raspuns Iisus si le-a zis: Chiar daca Eu marturisesc despre Mine Insumi, marturia Mea este adevarata"
Bine ca ai inteles tu Bibliawinking.

| Zenicide a răspuns (pentru Roses):

Eu asta am inteles din biblie:
- Ca Dumnezeu e unicul Dumnezeu, iubitor, drept si confuz dar el nu vrea sa te inchini altor zei, daca faci asta te va pedepsi thinking
- Am invatat ca lepra se curata prin sacrificii de pasari si alte animale.
- Ca Noe a reusit sa adune minim 50 000 aimale si 2 milioane de insecte intr-o arca mai mica decat RMS Titanic. Le-a asigurat hrana si apa timp de 7 luni cat a durat potopul.
- Daca in orasul tau vin ingeri si altii vor sa ii violeze mai bine dai fetele tale violatorilor decat sa ii lasi sa violeze ingerii.
- Ca Dumnezeu a facut omul prost, si Satan le-a daruit cunoastere, le-ar fi daruit si nemurire dar a intervenit Dumnezeu.
- Ca Isus este Dumnezeu si a platit pentru pacatele noastre sacrificanu-se, dar nu stim CUI a platit, daca el e Dzeu.
- Ca Dumnezeu nu stia ca lumina e buna.
- Ca Dumnezeu face lumina inaintea stelelor. Ii ia o zi sa faca lumina, alta zi sa faca cerul, plante 1 zi si face trilioanele de stele tot intr-o zi.
- Ca Dumnezeu a obosit, si s-a odihnit.
- Ca Dumnezeu ucide tot in marele potop-reset animale, plante, oameni: orbi, surzi, invalizi, bebelusi, virgine. Si cumva totusi Dzeu este bun.
- Cand plua e pentru ca Dzeu a deschis "fereastra raiului"
- Dzeu prefera sacrificiile de animale, nu cele de legume si fructe.
- Un baiat necircumscris sa fie abandonat de parinti.
etc etc
Tu ce ai inteles?

| 2k a răspuns (pentru Zenicide):

Legat de RMS Titanic si Arca :)) http://www.image-share.com/ijpg-1827-71.html

| Roses a răspuns (pentru Zenicide):

Asta era in Vechiul Testament si era pentru poporul evreu cu jertfele si altele. Eu am inteles ca Dumnezeu a pregatit totul pentru venirea Domnului Isus pe Pamant(inca din Vechiul Testament,Isaia a proorocit ca El va veni si va muri PENTRU NOI.) Eu am inteles ca El ma iubeste foarte mult si mereu imi va vrea binele,chiar daca nu imi dau seamade multe ori, cum. Am inteles ca Domnul Isus va veni pe sa judece lumea(Dumnezeu este drept si El va judeca dupa ce am facut noi in viata. Spre exemplu: tu ai mintit de multe ori sau ai facut altele. Dumnezeu te va judeca dupa ce ai spus, fiindca tu stii ca e pacat sa minti). Am inteles ca El vrea sa iubesc pe vrajmasii mei, sau pe cei care nu ma agreaza, am inteles ca si pe tine te iubeste enorm de mult si multe altele. Citeste si Noul Testament.winking

Care "asta"?
Si cele zece porunci sunt in VT, dar pe alea le luam in serios.

winking te face sa arati prostesc, avand in vedere faptul ca eu am citit biblia prima data inainte sa te nasti tu.

| Roses a răspuns (pentru Zenicide):

O singura data ai citit tu Biblia, dar doar ca pe o poveste, in schimb eu am citit Noul Testament si am inteles incotro o lua viata mea. Si eu am citit Biblia tot o data dar am luat in serios tot ce e scris acolo. Hai ca pana la urma facem competitie "Cine a citit cel mai mult din Biblie" 8-)

"Asta", adica jertfele cu pasarile si circumscrierea unui baiat de 8 zile si altele

Nu stiu cum ai ajuns la concluzia ca am citit o singura data biblia, nici nu cred ca ma intereseaza. Jertfele si circumscrierea la fel ca si cele zece porunci sunt in VT. Deci putem ignora si cele zece porunci? Sau doar partile care voua crestinilor nu va convin?

| TrentonChase a răspuns (pentru 2k):

Sa-mi amintesti peste cativa ani sa ma mut din Romania happy...

| Narfundo explică (pentru AnonymousFreedom):

Fapte nu amenintari. Vreau sa vad fapte!

| AnonymousFreedom a răspuns (pentru Narfundo):

Eu nu ma ocup cu lucruri marunte, numa cu fapte.Fa rost de cel putin ''doua zeci de crestinii,, la rubrica unde o sa postez aceasta teorie care darama ''Biblia,, si ''Crestinismul,, odata pentru totdeauna.Eu nu vrobesc pentru cinci, noua persoane, sa intelegi.Eu iti dovedesc ca pot sa aduc si niste argumente in afirmatiile facute.Tu ai facut o afirmatie, fara nici o fundatie logica.Noi doi jucam la categorii diferite.Crezi ca eu am acest curaj sa amenint niste semi-zei? Eu nu amenint prietene.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Roses):

Unii tocmai pentru ca au citit biblia (toate volumele incluzand si vechiul si noul testament) au ajuns sa nu mai creada in dumnezeu asa ca scutestene.

| Narfundo explică (pentru AnonymousFreedom):

Prietene reuseste tu sa te faci inteles si eu am sa am grija sa aduc acesti 20 de crestini si totusi iti zic ca deja exista vreo 50 care au citit intrebarea, doar ca nu stiu ce sa zicawinking.Nu vorbesc in vant si asta am sa iti dovedesc atunci cand ai sa vi tu cu argumente de le zici interesante.Eu nu cred ca tu ai habar despre Dumnezeu si ti sa ma contrazici.Esti un simplu vizionar de filme cu extraterestrii si acum crezi ca exista.)

| Narfundo explică (pentru Roses):

Ai citit biblia Roses?! Daca da de ce te certi atat cu ei? Nu vindeci diavolul, il imfurii

| AnonymousFreedom a răspuns (pentru Narfundo):

Te-ai aprins, imi placelaughing.Eu am vorbit despre extraterestiilaughing? Am sustinut ca exista?laughing.Te cam inseli in privinta mea.Nu ma intereseaza subiectul ''Extraterestrii,,. Stiu mai multe despre ''Dumnezeu,,. Stiu si despre acel Dumnezeu '''Biblic,, acel ''Zeu Reptilian,,. Vrei sa vorbim despre Geneza, Biblie care este plagiata in totalitate? Despre ce vorbesti aici.Acceptati conditia de ''Novice,, care o ai.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru M25M):

În virtutea acestui raţionament, hai să credem în inorogi roz-bombon cu picăţele, vrei?

| 4b a răspuns:

laughingnu zi NU niciodata...