| Narfundo a întrebat:

Sunteti pregatiti sa aflati adevarul? Nu exista ba extraterestrii, sa intelegeti odata pentru totdeauna! Vreau sa citesc macar un singur argument care sa ma faca sa cred ca exista,dar nu exista si nu exista dovezi ca ar exista extraterestrii! Zic eu ca e o legatura cu Dumnezeu, dar este o lume ce nu o putem intelege, o lume ce nu ne priveste.

Răspuns Câştigător
| M25M a răspuns:

Si totusi nici dovezi ca nu ar exista extraterestri.

88 răspunsuri:
| vladdd16 a răspuns:

Tu chiar crezi ca in universul asta suntem numai noi

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi vine greu sa cred ca in acest Univers enorm, noi suntem singura forma de viata.

| Georgiiiiiii a răspuns (pentru anonim_4396):

Dumnezeu ne-a facut dupa chipul si asemanarea Sa scrie si in Biblie deci dumnezeu nu este o planeta... daca ar fi asa ar insemna sa fim si noi niste planete cum se explica ca atunci cand a coborat pe Pamant Domnul Iisus Hristos a avut chip de om? Sau el nu este planetalaughing? In fine...nimeni nu poate spune exact cum arata Dumnezeu pentru ca nimeni nu i-a vazut chipul Sau adevarat, il putem vedea doar la judecata de apoi cum scrie si in Biblie si in majoritatea cartilor bisericesti, dar nimeni nu spune si nu scrie nicaieri ca El ar fi o planeta!happy

| Georgiiiiiii a răspuns:

Pana acum nimeni nu a putu demonstra ca exista extraterestii dar Universul este foarte mare cu nenumarata planete. poate ca exista si extraterestrii adaptati la conditiile lor de viata cum si noi suntem adaptati la conditiile noastre de viata... poate ca ei pot trai fara lumina, apa, caldura sau mai stiu eu ce! Poate ca Dumnezeu nu ne-a facut doar pe noi, poate ca daca exista extraterestrii si ei isi pun aceleasi intrebari sau poate ca stiu ca noi existam! Deocamdata nimeni nu stie! Poate ca intr-o zi se va inventa o racheta care poate calatori peste tot in spatiu..astronautii sa aive toate conditiile de trai in special oxigen indeajuns pentru a putea calatori cat mai mult si absolut tot ce le trebuie si sa verifice toate planetele din univers dar pana atunci cred ca mai aste foarte, foarte mult!

| Narfundo explică (pentru AnonymousFreedom):

Hm.Am inteles ca pentru tine crestin inseamna om care a citit biblia.Asculta tu aici barbate caci faci o greseala ce numai un orb" o poate face, desi e gresit sa spui orb, caci orbul are timp sa vada adevarul, tu insa vezi doar ceata.
Exista o vorba care zice ca oamenii s-au pierdut in ritualuri de alungu timpului si astfel Dumnezeu a fost inlaturat. Am sa iti fac o dezvaluire ca tot ai vrut sa vorbesti cu mine.Am puteri paranormale ce depasesc intelegerea unui om obisnuit.Trebuie sa fi suficient de istet ca sa intelegi ca biblia este o carte la fel ca majoritatea manualelor de liceu care sunt mincinoase si facut in asa fel incat sa manipuleze.Cei trecuti cu varsta sunt blocati in pacate si orbiti si cei tineri nu au aparare suficienta impotriva minciunii.Crezi ca esti un razboinic daca cunosti atatea lucruri? Crede si nu cerceta am inteles ca este gresit spus dar sa stii ca este adevarat.Nu este important sa cunosti ci mai mult sa simti, sa te bucururi, sa fi sanatos si fericit.Nu poti avea aceste lucruri atat de usor. Diavolul iti da o bucata de dependenta.Ca la caine te face sa o adulmeci.El stie ce gandesti si instinctul spune ca daca vei descoperi adevarul nu vei musca din dependenta.Atunci el te minte si iti umple viata cu tot felul de superficialitati si oameni falsi care sunt meniti sa te atraga catre inchiderea sufletului spus pe alte cuvinte si vinderea sufletului, asa cum majoritatea vedetelor recunosc ca si-au vandut sufletul.Nu am zis ca esti o persoana proasta, a fost o provocare, ca sa te cunosc.
Biblia si secretele ei? Conducatorii care au fost in posesia diavolilor si influentelor negative au profitat de aceasta carte si de scrierile ei si exact cum am zis mai sus, au facut in asa fel incat sa ii faca pe oameni sa guste din dependenta.Au fost vremuri de care noi nu vom sti niciodata si inca sunt pomenite in biblie "Potopul, Sodoma si Gomora si etc cazuri in care oamenii au fost ucisi aproape toti pentru rautatea lor.Se stie bine ca Dumnezeu a zis ca dupa potop atata sange nu va mai varsa decat la sfarsitu vremurilor caci greu i-a fost sa vada atata suferinta.
Odata ce vei ajunge la cunostintele mele vei avea toate puterile din lume.Vei putea merge pe apa, vei putea ucide oameni cu privirea dar sti care este treaba? Tot diavolul este la mijloc.El iti zice intr-un fel"Vrei barbate sa fi mai presus decat ei? Esti inteligent si puternic, cu mult peste ei.Aratale tu.El iti ofera toata trusa de magii numai ca sa poata pune mana pe sufletul tau.Se stie ca in trecut multi erau aproape de adevar si puteau face diverse vraji si levitatii.A fost chiar o perioada in care vrajitorii erau arsi pe rug.De ce? Ha, ha.Nu este o pacaleala, caci negativitatea in vremurile acelea atingea cote maxime si erau oameni ce cunosteau tot numai din case si faceau rau. Vrajitoria a existat si a fost modul prin care diavolul si-a imprastiat negativitatea in lume.Ce face diavolul acum? Ei bine nu mai are nevoie de vrajitori caci lumea este deja a lui.Conducatori nostri sunt indraciti si nu vor binele lumii.Escrocheria diavolului a fost sa ne faca sa credem ca totu e un vis, o joaca, ca el nu exista si noi suntem niste mici Dumnezeiwinking.Ti-as scrie un catralion de cuvinte.Am sa ma oprescwinking.
postat la 27 Octombrie 2012 22:35
Asta ca sa nu zici ca-s nemernicwinking, ca am citit tot ce ai scris acolo in trebarea care ti-a fost respinsa.Astept raspuns.

| AnonymousFreedom a răspuns (pentru Narfundo):

O sa reformulez intrebarea intr-un mod mult mai frumos sa nu fie stearsa, maine cand ma trezesc.Si vezi cu potopul ala de la Sodoma si Gomora, ca vorbesti prostii.O sa reformulez maine mult mai frumos.Am puteri paranormale ce depasesc intelegerea unui om obisnuit. Sper ca erai ironic s-au esti fumat.

| Narfundo explică (pentru AnonymousFreedom):

Ha.Nu era potopu de la Sodoma si Gomora, erau niste evenimente care le-am scris la rand, dar m-am grabit.

| AnonymousFreedom a răspuns (pentru Narfundo):

Sa nu crezi ca eu am ceva cu tine.Da eu ii dezvat pe astia de ce sa nu mearga la ''Biserica,,.Cum a fost adus de fapt Crestinismul in Europa, prin inchizitie.Ce este de fapt cu adevarat acea carte ''Biblia,, si ca nu are nimic original, si nu ii absolut deloc,''Cuvantul lui Dumnezeu,, ..Sa explicam care ii scopul Bisericilor,''Crestinismului,, si conspiratiei numite ''Biblie,,.Ii pentru toti Crestinii ce abereaza pe aici, nu ii special pentru tine.Ai vostrii Crestini care merg la ''Diavol,, cum spui, tu.Ne auzim maine si o refurmelz intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Georgiiiiiii):

Dar nici nu scrie ca e un batranel simpatic, ca atunci cand v'a zis profesoara de religie in clasa I.Mai lasati aiurerile cu religia si treceti la stiinta.

| unknownn a răspuns (pentru Mădă0611):

Ma tata stai putin ca ai dat un raspuns de tot rahatul.
9-11 planete exista? Poate doar in Sistemul Solar, in Univers exista miliarde de planete. Picior de om? Tata, tu stii ce inseamna ala extraterestru? Citez din DEX "EXTRATERÉSTRU, -Ă, extratereștri, -stre, adj., s. m. și f. (Ființă) care se află în afara globului terestru" Deci prin fiinta face referire si la o bacterie care nu se vede decat la microscop.
IN concluzie, te-ai uitat prea mult la desene.

| Mădă0611 a răspuns (pentru unknownn):

Ma tata laughing), citeste ce am mai zis, nu primul raspuns la o intrebare ca asta. Normal ca e la misto, altfel n-ai cum cu asa ceva.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Too stupid to understand science? Try religion. tongue

| unknownn a răspuns (pentru Mădă0611):

Bine ma tata, am inteles

| dianaandra1467 a răspuns:

Încă nu existe rezultate să existe extratereștri. Nici măcar nu știm cum arată, cum să existe, serios acum. Sunt niște iluzii. Chestiile ăstea le zici unui copil de 5 ani ca să-l speri happy. Nu, nu există.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mădă0611):

Oooooh,shut up, religion is only propaganda! So, wake up, get out and leave me the f*ck alone! tongue

| Chimistul a răspuns:

Din universul infinit, ar fi un super-paradox ca extraterestrii sa nu existe. Si un astfel de super-paradox nu poate exista. Deci, dupa parearea mea, daca ceva logic are curs in univers, e plin de extraterestrii...

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

:O nu mai stie nimeni de gluma. Ce lume. rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Narfundo explică:

Esti frustrat? Esti invitatu meu sa cauti in alta parte daca nu iti place categoria aceasta.Nu esti obligat sa imi raspunzi si daca tot o faci, am sa te rog sa o faci intr-un mod civilizat si normalhappy.

| Kaℓi a răspuns:

Noi nu suntem in stare sa ne cunoastem lumea noastra, nici macar pe noi insine... ce aroganta sa privim peste gard!

| PredatoR a răspuns:

Cat de TAMPIT sa fii sa crezi ca esti singur in Univers?!

| Roses a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Eu inca cred in El

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Roses):

Pt Roses : Domnul Isus sa te binecuvinteze, Roses! Continua sa Il urmezi! Cine este nascut din nou din Dumnezeu biruieste lumea, pentru ca Cel ce este in noi este mai mare decat cel ce este in lume! Nu uita ca esti iubita de El, chiar daca cei din jur te ataca! Cu drag, o sora in Domnul, Andreea

Legat de subiect pentru toti : extraterestrii nu exista, sunt doar duhuri demonice care cauta sa insele oamenii pe orice cale. Singura cale este sa ne intoarcem toti cu fata spre Dumnezeu, spre Hristos, pentru ca El revine curand si va judeca pe fiecare om. Azi este ziua mantuirii, azi putem sa ne intoarcem la El cu pocainta, si sa fim schimbati. Este un har, un dar, platit prin jertfa lui Hristos, ce nu se castiga prin meritele noastre. O seara buna!

Imi cer scuze, cu acest mesaj nu doresc sa jignesc pe nimeni... doar doresc sa vorbesc Adevarul in dragoste.

| Roses a răspuns (pentru anonim_4396):

big grin Domnul sa te binecuvinteze!

| intersexy a răspuns (pentru Mădă0611):

Mai... voi de ce credeti ca nu mai merge nimeni in spatiu(luna... oriunde) nu va ganditi un pic? Va spun eu pentru ca au vazut ceva, e logic nu?

| Mădă0611 a răspuns (pentru intersexy):

Primul raspuns era la misto.
Pe luna nu mai au ce sa faca, iar in rest, sunt distante mari, e vorba de ani lumina, chiar daca ai merge cu viteza luminii, iti ia x ani sa ajungi undeva, in apropiere, si apoi, planetele din apropierea stelelor nu se vad mereu, sau nu se vad deloc, din cauza luminii stelei in jurul careia graviteaza. Planete noi pe aproape nu s-au gasit, la departare cine sa mearga? plus ca nici tehnologia nu ne ajuta cat am vrea.
"Suntem" pe Marte, daca ar fi vazut ceva de care sa ne temem, n-ar fi trimis nimic care sa cerceteze locul.

| Antal_Andrei-Paul_1998 a răspuns:

No, Ai dovezi ca exista dumnezeu? No vezi? Asa e si cu exstraterestri etc. Lumea e atat de mare incat nu stim aproape nimic. Daca dumnezeu exista da mi dovezi! Asa e si cu extraterestri nu doar noi traim in universul astawinking stai chill