anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Teoria lui Darwin
organismele produc suficient de multi urmași astfel încât speciile respective să nu dispară;
caracteristicile urmașilor variază și sunt parțial ereditare;
organismele se află în competiție continuă pentru condiții de viață favorabile;
anumite ființe au caracteristici deosebite care le oferă avantaj în lupta pentru existență;
aceste organisme au mai multi urmași și astfel aceste caracteristici se răspândesc mai repede.

62 răspunsuri:
| muffy1 a răspuns:

K, tu zici ca e logic, eu spun doar ca doverzile fizicii si tot ce stim desspre univers nu zic ca la creat cineva, arata cum a fost creat, ce varsta are, cum e viata pe care o stim si despre care stim pana acu, doar fapte, nu se apuca sa zica stim de ce a fost big bangul, inca nu intelegem, da stiinta se opreste aici, nu vine sa zica, sigur nu exista dumnezeu ca avem dovezi. tu alegi ce sa crezi, vrei sa crezi ca exista e treaba ta, dar tu mergi un pas prea departe si o dai asa de tare in supozitii aberante incat nu mai tine de credinta, tine de fapte, E LOGIC CA A FOST CREAT, ai serios?
dovedeste.serios, da dovezi, si nu citate din o carte de acu mii de ani scrisa de oameni care nu stiau nimic despre stiinta, univers, si pe care le poti intelege cum vrei, nu, dovezi clare ca e asa logic, ca sa vad si eu unde e logica asta. a spune exista gravitatie sau exista adn nu-i dovada, exista viata e dovada? de ce.copacul asta exista, omul exista drept urmare exista dumnezeu...serios? asta e logic? exista fildes, exista cai, drept urmare exista unicorni, sau exista curcubee drept urmare exista spiridusi, wow, logica asta chiar e fun, da poate inteleg eu gresit, folosesti alta logica, bun, da dovezi pentru care logica ta e adevarata, ca stiinta spune doar ca apa e asa, omul e asa, antimateria e asa, nu vine cu supozitii drept cine lea creat, sunt doar faptele care le stim, deci logica cu exista x pe pamant drept urmare exista dumnezeu e o cretinatate, si nimic din stiinta de azi nu spune ceva ce te poate face sa zici asa o afirmatie, deci presupun ca ai alte dovezi sa spui ca creatia e logica din moment ce stiinta iese din discutie, bun, care e logica aia, da dovezi ca e adevarat, o dai sus si tare ca e logic, dovedeste, da daca nu poti dovedi alb pe negru ca exista dumnezeu, tu si toti crestinii, lasati naibii egocentrismu si ipocrizia infinita cum ca voi stiti mai bine de exista sau nu, stii ca exista arata clar, si sa fie indubitabil lucru asta, daca nu poti face asta ai la fel de multe sanse sa gresesti cum am si eu cand zic ca nu exista, si eu nu ma duc si imi propovaduiesc credinta la colt de strada si persecut pecei ce nu cred in zeul meu, doar crestinii fac asta,

| wales a răspuns (pentru muffy1):

Dragă muffy, hai să concluzionăm ceva: Teoria evoluției este pe departe o teorie demonstrabilă. Are foarte multe lacune pentru a fi o teorie credibilă. Îți trebuie multă credință să treci cu vederea anumite imposibilități naturale, dpdv științific, teoria evoluției a picat examenul, iar minunile " teoriei " evoluționiste le-a întrecut până și pe cele biblice, iar în acest caz, dintre două credințe " creație vs evoluție ", prefer creația, iar tu ești liber să crezi ce dorești. Cu acest comentariu doresc să punt punct acestei discuții până nu naște o dispută. Pe viitor, mă simt onorat dacă mai dorești să avem și alte subiecte de discutat. Să ai o zi bună.