Ipcoritic? exista cuvantul asta?
In fine, superstitiile sunt mecanisme ale fricii, credinte ce pleaca din frica oamenilor. Toti avem superstitii.
Karma in schimb nu are nicio legatura cu superstitiile, daca te-ai fi interesat sa citesti ce inseamna karma inseamna actiune.
Actiunile unui om adunate intr-o viata= karma acelui om. Nu e nicio ipocrizie.
E in natura umana, mi s-a intamplat si mie si deseori am observat fenomenul acesta. Cei mai tineri au tendinta de a copia de la cei mai in varsta adaugand propriile valori si modificari dar de multe ori nu le iese cum trebuie.
Karma ține de religia hindusă și e strângs legată de reîncarnare. E o superstiție care n-are nicio legătură cu ȘTIINȚA. Felicitări, faci parte din oamenii pe care i-am descris
Tu stii mai bine, esti foarte inteligent. Nu asculta de altii.
Toate epocile râd de superstițiile bătrânilor în timp ce le ridică pe cele proprii pe piedestalul adevărului. E o observație cu caracter general, potrivită nu numai acum.
Au reprezentații așa-zisului "Secol al Luminilor" nu criticau acerb ignoranța presupusă a evului precedent, în timp ce ei înșiși se desfătau în idei despre barbari nobili, contract social și absolutism luminat?
PangeeaRogvaiv întreabă: