anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ați citit Biblia/ Noul Testament? Ce impact a avut asupra voastră citirea lor?

2 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Eu o recitesc mereu. Cintesc in general minim 20 de Psalmi, plus cate 5 capitole din Noul sau Vechil Testament. In cartea Psalmi am subliniat cu galbem tot ce rezoneaza cu sufletul meu si completez cu lucruri personale cu care ma confrunt zilni.c si le pun la persoana a doua, i le spiun direct LuiEx ps 46 Te lud ca tu esti adapostul si sprijinul meu, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoie, nici astazi cand,...
Ma rog inainte-Tata te rog sa imi lumonezi minteabprin Duhul Sfânt, sa înțeleg ce vrei sa imi vorbești asrazi!
Aproape întotdeauna unele versete imi atrag in mod special atentia, stiu ca sumt.Mesajul Lui pentru ziua respectiva imi transforma gândirea si sentimentele, ma vindeca interiorincerc sa transform in rugaciune fiecare verset. Dacs e ceva despre caracterul lui Dumnezeu il laud ca El e asa, daca sumt porunci ma rog pentru putere pentru a le implini, daca sunt exemple negative ma rog pentru i inelepciune ca sa nu cad in aceleasi ispite, etc. Memorez versetele care ma ajută in mod deosebit. E cartea de capatai a vietii mele.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu l-am citit, însă aș fi curios de părerea ta despre asta, chiar sunt curios big grin

Întrebări similare