| RAY a întrebat:

Voi stiti ca catolici au inventat /au descoperit si a treia posibilitate de a ocoli iadul/raiul? purgatoriul
desi ce fel de suflete ratacesc pe acolo? desi noi ateii cei rai avem o sansa de scapare pana la urma?
https://ro.wikipedia.org/wiki/Purgatoriu

si da imi pare rau ca l-am obosit pe userul Νίκος mi-a dat ignor, o sa ma rog pentru el desi e sectanct o sa ma rog la toti sfinti biserici catolice /ortodoxe amin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine a dovedit existenta lui Dumnezeu?

12 răspunsuri:
| RAY explică:

Crestine folosesti un limbaj de strada nu suntem pe strada, ma faci infect dar folosesti un limbaj vulgar, nu instiga la nimic nu isi convine nu raspunde

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Wow,scuze ca-ti zic dar te-ai schimbat mult...

| RAY explică (pentru Superior):

E asta e, parerea ta, exista si optiunea ignore

| RAY explică:

S P A M, de ce tot faci spam, pe mine ma intereseaza purgatoriu nu aiureli de astea

| RAY explică:

Alex mai te lauzi mult ca nu ai trecut de mult pe la scoala?

| Superior a răspuns:

Si eu zic ca stiinta te-a spalat pe creier,ca prea o pomenesti. Stiinta are dovezi cica ca la fel cum ne tragem din maimuta,la fel am aparut si din praf stelar,nici cu bing bang-ul nu sunt siguri, stiinta are zeci de teorii cu privire la orice si la fiecare da dovezi care se tot contrazic una pe alta. Stiinta e un rahat. SI nu zic de stiinta care se ocupa cu evolutia (transport, tehnologie, etc) ci de aia care studieaza tainele vietii si a aparitiei noastre. Tot ce fac e sa ne indeparteze de la adevar. Doar oamenii de stiinta care au avut studiii individuale au dovedit existenta unui Dumnezeu, nu la modul la care te-ai gandi dar au facut-o.

| RAY explică (pentru Superior):

S P A M,omule eu sunt botezat catolic desi intrebarea are sens,nu vad ce amuzant e acolo,asa este am si dat o sursa,nu am jignit pe iisus,multe aiureli scrii acolo, e clar ca la ora de biologie, fizica, chimie nu esti prezent, ne tragem din maimuta, maimuta e o singura specie, biserica catolica accepta evolutia asa ca numai scrie aiureli, poti fi crestin si accepta teoria evolutiei, big bang nu au legatura cu dumnezeu

| SkandallKamataru a răspuns (pentru Superior):

Esti prea prost pentru secolul asta, esti genul ala de persoana care crede ca pamantul este plat. Stiinta este preluata dupa cercetare si afirmatii exacte nu bullshit dala de vezi la tv. Daca vrei sa tragi o concluzie du-te in fundul curtii si incearca sa gasesti o explicatie cat mai exacta in lucrurile care te inconjoara o sa ajungi cel mai exact la matematica, care la randul ei este o stiinta exacta.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Superior):

Cine a dovedit existenta lui Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu vorbesti de gramatica?laughing))
Tu fugi de adevar, ti-am cerut de n ori sa vii cu argumente, inca astept.

| robotelulTPU a răspuns:

El sectant, tu analfabet fara coloana vertebrala.

| RAY explică (pentru robotelulTPU):

Analfabet inseamna a nu vorbi o limba geniul pamantului, analfabet in ce limba? exista 4000 de limbii pe pamant?

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Intrebarea ta de acum e spam. Tu fiind ATEU si tot TPU-ul stiind ai pus o intrebare asa, care scoate in evidenta putin si umilirea lui " Νίκος", personal nu-l cunosc dar cred ca era crestin. Pe deasupra raspunsul caruia i-ai dat funda e foarte bun. Se vede clar cat de mult faci misto de crestini si religie. Eu nu-mi aduc aminte sa ma fi luat in vreo intrebare de teoria evolutionista tocmai ca sa nu aprind spiritele ce cred in ea, ca tine, dar tu faci opusul.