|

A folosit cineva alchemilla pentru oprirea menstruatiei in luna respectiva? Daca da, a functionat? Sau a avut reactii adverse? Si despre vitamina K ce stiti? Tot pentru oprierea menstruatiei DOAR IN LUNA RESPECTIVA. va multumesc pentru raspunsuri.

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Este nesanatos sa-ti opresti menstruatia si poate avea, pe termen lung, efecte adverse nebanuite, in general grave. Marea si plaja sunt acolo si peste o saptamana si la anul si peste doi ani. Insa sanatatea genitala, o data compromisa, nu se mai intoarce niciodata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asta vreau si eu sa stiubig grin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am citit demult intr-o revista parca in Cosmopolitan ca exista niste pastile care opresc menstruatia. Era un articol dedicat femeilor care vroiau pe timp de vara deci cam 3 luni sa scape de acest neajuns si sa se bucure mereu de plaja si soare. Daca gasesc revista iti spun ce scrie pe acolo. Dar sigur exista metode.si nu pestisorul de aur asa cum spun altii. Dar oricum un medic ginecolog sigur iti va spune ce metode exista in Romania.
ntra pe aceste site-uri si convinge-te ca exista metode de oprire a menstruatiei prin pilule. Mergi la un medic ginecolog si el te va sfatui ce poti face in privinta asta.

http://www.newscafe.ro/content/view/11776/51/
http://www.iubita.ro/......tativ.html
http://www.idieta.ro/......_zile.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează