| Marie308 a întrebat:

A mai patit cineva sa se trezeasca din senin cu 2 pete rosii maricele pe picior?
Tocmai am observat ca mi-au aparut de luni, am 2 pe picioriul drept si una pe stang.
Stiti ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pot fi de la tînțari căpușe, sau din corp o reactie alergica la ceva, ori ai mincat ceva ce organismului nu i-a placut in special ficatului nu i plac mincarurile grele, tocatura prăjelile, si atunci ficatul reactioneaza asa iti apar pete sau bube, ori ai luat medicamente care au efecte adverse, cel mai bine este sa mergi la medic sa te consulte sa ti faci analize, fara analize nu stie nimeni ce ai, ce varsta ai?

| sierra1 a răspuns:

S-or fi hrănit din tine vreo doi țânțari, mare scofală!

| Marie308 explică (pentru sierra1):

Ai dat un raspuns de mai bine nu il dadeai laughing

| sierra1 a răspuns (pentru Marie308):

Vai mărie, de unde să visăm noi ce-i cu picioruțele tale pătate? Hait?
Sau n-ai interlocutori?

| Marie308 explică (pentru sierra1):

Iti arde de facut misto vad ca tu o dai in altele laughing
vezi ce au comentat si altii au dat raspunsuri normale nu ca tine

| sierra1 a răspuns (pentru Marie308):

" Marie308 explică: altii au dat raspunsuri normale"

ete fleoșc!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poate fi ceva alergie, sau o erupţie a pielii. Mergi la medicul de familie.