|

*acesta nu este contul meu*

Hey! Am 14 ani, sunt virgina. Ma ingrijoreaza ca mi.a intarziat foarte mult. Imi vine neregulat, dar nu a mai intarziat niciodata ca acum. Ce inseamna?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e nimic grav
Ia tinctură de zmeură timp de o săptămână, o găsești în orice farmacie, costă sub 20 de lei și poți continua și luna următoare cu administrarea ei înainte de menstruație.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca esti virgina nu ai de ce sa te ingrijorezi deoarece nu ai cum sa fii insarcinata.Intarzierea menstruatiei si ciclu neregulat sunt normale la 14 ani din cauza hormonilor, mai dureaza ceva timp pana ti se va regula ciclul.Am o prietena careia nu i-a venit doua luni tot din aceasta cauza.Nu trebuie sa iti faci griji este destul de normal. Oricum s-ar putea ca nici pe viitor sa nu ti se reguleze ciclul dar nu e ceva anormal.Sunt o multime de femei care au aceasta problema. Sper ca te-am linistit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este normal sa iti intarzie menstruatia o sa dureze 4 -5 ani ca devina regulata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează