| Szücs_Beatrix_1992 a întrebat:

Acum 2 zile am avut liber de la munca si m-am gandit sa ma intind putin in pat sa dorm o ora, maxim 2. Bun, ma pun la 13:30 in pat si m-am trezit dupa 7 ore sau asa ceva. Iar Azi am patit la fel. Am dormit 5 ore jumate. Intrebarea mea este. oare de ce? sunt prea obosita? Nu am mai dormit de cateva luni bune de dupa masa, decat noaptea. Daca se pricepe cineva astept raspuns happy Mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| NeverSayNowXD a răspuns:

Pune-ti alarma.

Daca dormi fara sa te deranjeze nimic, vei dormi cat are nevoie corpul tau. Nu te poti pune la somn si sa spui ca te trezesti peste 2 ore! Trebuie sa te trezeasca ceva.
Si nu e neaparat nevoie sa dormi dupa masa. Eu nu am mai dormit dupa masa de cand eram mica, deci doar noaptea, si nu am patit nimic. Nu sunt obosita, nimic.
S-ar putea ca organismul tau sa se fi obisnuit cu mai multa odihna.

Bafta!

| Szücs_Beatrix_1992 explică (pentru NeverSayNowXD):

Inainte aveam un program foarte calculat, in care includea si somnul de dupa masa in care dormeam maxim 2 ore.N-aveam nevoie de ceas cu alarma.
P.S. ceasul cu alarma nu-l aud deloc, e pe degeaba la mine.