anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 3-4 luni sau 5 mi-o aparut o pata in cap brusc fara par de marimea unei monezi de 10 bani, acum maicamea imi spune ca s-a mai marit putin.
Ce ar trebui sa fac sa se regenereze parul? La doctor nu imi permit deocamdata. Cred ca e vorba de alopecie, s-a mai confruntat cineva cu asa ceva, se poate vindeca sau e ceva autoimun? Ofer funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E alopecie, Se mărește până pică tot părul. Boală autoimună. Nu există remedii. Rogaină.

37 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am fost și eu pe la psihiatri, și am fost ajutat.
Dta pari om înteligent și valoros. Dacă te mai văd pe aici, mai vorbim, ne auzim.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Din pacate nu sunt inteligent, da mersi pentru compliment.si pe mine o incercat sa ma ajute dar din motive financiare am intrerupt tratamentu de n ori.

sadrian46

Te contactez pe mesaj privat, doar să am ceva timp.

anonim_4396

Daca pata acea sa marit poate fi vorba de ciuperca sau alopecie?

anonim_4396

Ai fost pentru anxietate ma gandesc.

sadrian46

Anxietatea era un aspect. Vorbim privat.

anonim_4396

Stai linistit happy ..nu vreau sa deranjez.
Important e ca acum esti bine.
Si eu vad ca incep sa imi revin incet incet ...chestia asta cu alopecia m-a dat putin peste cap. poate ma va ajuta minodixilul da nu pe o perioada indelungata si asta fiind o boala autoimuna voi avea toata viata aceeasi problema
Doar daca intra in remisie e cel mai bun caz da nu stiu cum as putea sa fac sa intre in remisie