| jon22 a întrebat:

Acum cateva zile am facut sex cu prietena mea cu prezevativ bineinteles.Ea nu s-a lubrifiat asa bine datorita oboseli stresului si la un moment dupa minute bune cand am vrut sa schimbam pozitia cand am scos penisul a facut poc prezervativul am si simtit un plici exact ca la un balon. Exista sansa ca sa se fi produs ceva in interior si dupa acel "poc" in afara si daca exista un risc de sarcina avand in vedere lichidul pre-ejaculator mai vreau sa adaug ca eram la al doilea numar dar dupa primult numar m-am curatat un pic si am urina tot putin.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miki280 a răspuns:

Unele prezervative contin spermicide. Si am inteles ca s-a spart atunci cand ai iesit din ea sa schimbati... Dar oricum nu iti face griji, nu ramane insarcinata doar de la atat, plus ca depinde mult si de perioada fertila.

0 răspunsuri: