| Gino202 a întrebat:

Acum câteva zile am fost la medicul oftalmolog pentru ca văd cu ochiul drept în ceață de la îndepărtare (scrisul) și mi-a zis ca nu am nevoie de ochelari, ați mai pățit asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Banuiesc ca ti-a dat ceva medicamente! Daca nu cauta altul!

| Gino202 explică (pentru Salontanul):

Mi-a zis ca nu am nevoie neaparat de ochelari ca nu am asa probleme mari, ci doar il am obosit de la telefon

| relian a răspuns:

Exact mergi la mai multi doctori, trebuie sa gasesti unu mai priceput.
Legat de vederea ta in ceata, asa vezi tot timpul sau in anumite perioade?
Poate vezi in ceata ca iti lacrimeaza ochiul, poate ca ai alergie. Poti vedea in ceata daca ai alergie si iti lacrimeaza ochii, deci nu este ca vederea ar fi slabita, ori alte cauze.

Insa chestiile astea trebuie sa le stii sigur, asa ca mergi la o clinica mai buna, poate au ceva doctori mai priceputi.

| Gino202 explică (pentru relian):

Când eram mic am mai avut probleme cu el, și văd în ceață cam tot timpul, scriusul mic de la TV nu îl văd de la 4-5 M distanță, când am fost la control mi-a zis ca nu e nevoie de ochelari ca cică ar fi obosit din cauza telefonului, mi-a zis ca am ceva mai diferit la dreptul dar nu mi-a dat ochelari, o sa mai caut și alta clinică

| gabicoo a răspuns:

Mergi la alt oftalmolog. Unul care are dioptron.

| Gino202 explică (pentru gabicoo):

și asta a avut!

| gabicoo a răspuns (pentru Gino202):

Atunci mergi la altul.

| Gino202 explică (pentru gabicoo):

O să mă duc

| Ambivert a răspuns:

Medicul ăla trebuia pescar sa se facă.

| Arthurrrr a răspuns:

Mergi la alt medic și dacă tot la fel îți zice,atunci mergi și la al treilea medic,caută pe google un medic arab, deoarece arabii sunt medici foarte buni și serioși, aveam un fel de ganglion la gât, am fost la mai mulți doctori chiar, și la particulari și nu am rezolvat nimic, dar când am fost la un medic arab, m-a operat la gât în timp foarte scurt vreo jumătate de oră, fără să mă interneze și mi-a dat drumul tot în aceași zi imediat după operație

| jonnybaiatbun69 a răspuns:

Asta pățești de la prea multa laba

| Gino202 explică (pentru jonnybaiatbun69):

Am făcut multă pe poza mamei tale