Belara are cantitate mica de progesteron, poate da un apetit mai mare doar pe termen lung. Ori tu iei de putin timp. Cauta o alta cauza...nu e de la pastile. Desigur, poti sa nu ma crezi
Nu e mult deloc 10 kg in 3 luni de zile. Cand am avut covid in 2020 am slabit mai bine de 10 kg cred, dar le-am pus treptat la loc, fiindca nu prea aveam gust si miros. Vreo 10 kg am slabit in 2022, dar cand mi-am rezolvat problemele medicale m-am ingrasat iarasi. Ce nu zice Ioana e ca mai ia si altfel de tratament, daca gresesc sa ma corecteze Sunt unele medicamente care dau o pofta de mancare uriasa, daca te iei dupa ele ajungi sumo foarte usor. Si eu iau asa ceva, nu imi e rusine sa recunosc. Doar ca am cantar si ma cantaresc mereu, daca vad ca indica cam mult, raresc cu mancarea 2-3 zile. Ca de manc pe saturate mereu ajung si la 80 kg usor, eu avand 76 acum. Din pacate la unii doar infometarea da rezultate
10 KG DE GRASIME PURA NU E MULT?
Tu compari slabitul cu ingrasatul ?
A zis fata ca nu se poate abtine si o data largit stomacul trebuie umplut, e normal sa nu aiba satietate si sa nu fie satula cu o felie de paine si 2 polonice de ciorba.
Harneala cu ''pap putin dar sunt grasa'' si ''medicamentele ingrasa ca eu mananc un mar si 1 iaurt fara grasime toata ziua'' nu mai tine nici la aia cu 2 clase
Medicii ginecologi din strainatate recomanda controalele frecvente (asa cum e normal) si monitorizarea eventualelor chisturi ovariene. Ei nu prescriu anticonceptionale decat atunci cand este absolut necesar, pentru a evita operarea chisturilor.
Nu o sa-i auzi spunand "ia anticonceptionale 1 an", de parca ar fi bomboane.
Nu vreau sa minimizez afectiunea, dar:
1 din 5 femei sufera de sindromul ovarelor polichistice.
Este mostenire genetica. Bunicile noastre aveau ovare polichistice si nu luau anticonceptionale. Nu le-a fost afectata functia reproductiva, evident.
De asta spun ca efectele sunt minore: pilozitate, ten gras. Toate astea se rezolva, mai ales in ziua de azi.
Cea mai "grava" e pilozitatea, dar anticonceptionalele nu o rezolva. Decat in cazuri extreme (hirsutism)
Du-te la doctorul care ti-a dat tratamentul si spune-i despre cu ce te confrunti. Poate iti va schimba tratamentul. Este cam mult 10 kg in 3 luni si iti poate afecta sanatatea.
"Cola si Fanta 0 sunt tot sucuri care fac rau, indiferent ca scrie fara zahar sau nu."=paranoia alimentara.
https://web.archive.org/......ntar%C4%83
Afirmatia ei (dullcat) e cu atat mai bizara cu cat pretinde ca e medicinista.