| p3trutvirusatu a întrebat:

Am 17 ani, 1.90 si 76kg si fac sport-rugby..problema mea e ca sunt prea slab si as vrea sa ma ingras, am incercat cu proteine cu carbohidrati 80% dar am luat greu intr o1 luna 4kg... Help daca stiti ceva mai rapid happy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Mananca 2 sandvisuri cu unt de arahide si Nutella cu o cana cu lapte in fiecare seara si vei vedea rezultate cu siguranta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Kanpeki):

Laptele nu mai e asa bun cand nu mai esti copil... ar trebui eliminat complet din alimentatie.

| Cosmin86 a răspuns:

4 kg intr-o luna e super-rapid...

In general cand vrei muschi pur, pui 7 kg pe an ( deci sub 1 kg / luna ).

Daca vrei muschi+grasime, cam 2-3 kg / luna = rapid.

E foarte bine, tine-o tot asa.

| TMAIGL a răspuns:

Fast Food in fiecare zi eu de la 55 de kg am ajuns la 70 și am 1.69

| Flavius_Stanciu_1996 a răspuns:

Este foarte ok ca te-ai ingrasat 4 kg intr-o luna. Continua tot asa. Nu trebuie sa fortezi ingrasarea ta pentru ca risti sa iti dai metabolismul peste cap si risti sa te imbolnavesti. Iti recomand sa incepi sa faci sala happy sa ajungi pe la vreo 88-90 kg happy dar sa ai si masa musculara nu doar grasime!