anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am aproape 16 ani si am 1.73(asa cred, prin zona aia)Stie cineva daca o sa ma mai inalt, sau nu? Tata are 1.87-188 iar mama 1.60.Pana acum am avut un singur growth spurt in vara lui 2017.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Legion7X a răspuns:

Ai 1.73? cu siguranță ai să te faci mai înalt 1.83 or 1, 85
Eu știu că vârsta maximă de creștere este până la 21 de ani dar, unii sunt ai naibi de mici la 14 ani iar când te întâlnești cu ei pe la 20 de ani au aproape 1, 90.

Zici că ai părinți înalți sigur moștenești o genă.
Eu am avut 2 colegi în clasă pitici prin a 8-a iar acum sunt mai înalți ca mine cu undeva de 3 cm
Eu am 1, 82 la 24 de ani iar tu ai 16 deci cred că o să mai crești până la 20, 21.

| IoanaRoman09 a răspuns:

Pai cel mai probabil da

| Lumideea a răspuns:

Da-ti foc

| Lumideea a răspuns:

Bai pripasule nici 16 ani nu ai sugi pl si tu si ma ta ar trebui sa imi spui saru manawinking adolescent frustrat

| Georgeenescu12 a răspuns:

Este o formula folosita de pediatrii. Înălțimea mamei+înălțimea tatălui +13 cm(in cazul tau că ești băiat) /2. Eu ti am calculat 1.80m.