| pogacel a întrebat:

Am auzit ca una dintre simptomele gonoreei sau cum se scrie, este usturime la urinare.
Cateodata, rareori se intampla sa ma usture cand ma duc afara, doar daca imi intra sampon acolo unde iese urina, oara am gonoree d-aia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai gonoree atunci cand urinezi si te apuci sa canti: "Vecina drraga vecina, Bagati-as in cur benzina. M-ai facut din om neom, cand ma pis ma tin de pom.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ai gonoree atunci cand urinezi si te apuci sa canti: "Vecina drraga vecina, Bagati-as in cur benzina, ca sa faci ca o masina. M-ai facut din om neom, cand ma pis ma tin de pom.

| corbulalbrosu a răspuns:

Boala infectioasa cu transmitere sexuala numita gonoreea care in termeni populari este cunoscuta ca blenoragie sau sculament, in cazul barbatilor incepe sa-si faca simtita prezenta dupa ce au trecut in jur de 3-5 zile de la infectare, Boala se manifesta prin producerea unui disconfort foarte accentuat de-ti vine sa te urci pe pereti ca urmare a senzatiei de arsura in timpul urinarii si a scurgerii de secretie cu continut purulent de culoare albicioasa, uneori galbui-verzuie din uretra penisului. De asemenea apare si senzatia de durere si/sau inflamare a testiculelor. In cazul tau este vorba de cu totul altceva, probabil o urina care uneori are un pH acid mai accentuat. Multa sanatate!

| pogacel explică (pentru corbulalbrosu):

Mersi chiar mi ai fost de ajutor

| Annastassia a răspuns:

Gonoreea este o boala cu transmitere sexuala, care se ia numai prin contact sexual cu o eprsoana bolnava.
tu esti micut, inca virgin si bagatul samponului pe tractul urinar, il irita, de aceea te ustura.
Nu mai te spala cu sampon pe corp sau cuc, ca nu este nromal si nici sanatos samponul este destinat DOAR pentru spalatul parului depe cap. Pe corp te speli cu gel de dus si sapun.

In ce priveste gonoreea, este o infectie foarte urata, unde iti curge puroi din penis si te ustura.

| pogacel explică (pentru Annastassia):

Daca ma spal cu gel de dus are ceva?