Daca nu era stricat, inseamna ca substanta ce o ai in burta e prea groasa/vascoasa. Bea un ceai de sunatoare. Daca nu ai sunatoare, atunci macar menta trebuie sa ai. Daca nici menta nu ai, atunci bea apa simpla, ce sa zic... Cam o cana in jumatate de ora. poti si mai repede. Incearca in total sa bei macar 2 cani.
Probabil ca burta vrea sa digere dar e prea gros acolo si de aceea te doare. Am patit doar o data cu mancaruri din astea si de atunci beau multa apa si inainte de masa si dupa masa.
Bea repede ceai/apa!
Pai... cred ca era atunci stricat,,, nu stiu ce sa zic. Daca e asa, bea multa multa apa si vomita - cu coada de la periuta de dinti. Incearca sa dai afara cat de mult poti, bei apa si incerci din nou, apoi mergi si spital!
E toxiinfectie alimentara si e periculoasa, pentru ca poate ajunge in sange si mori. Deci nu e de gluma. Ar trebui sa mergi acum la spital la urgente, dar parca vad ca nu o faci...
Am baut ceai, insa mancasem si un iaurt...este ok ceai dupa iaurt?
In mod normal ar putea cauza diaree, dar in cazul tau, cum esti amenintat de un fel de constipatie, e numai bine. Cum te mai simti?