| Adw a întrebat:

Am fost ieri la plaja si ma cam prajit soarele.Acum ma ustura spatele si mainile sad. Sti-ti cumva vreun remediu, ceva ca sa-mi mai treaca usturimea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| otydeya a răspuns:

Incearca niste creme cu aloe vera, hidratante si /sau cu vitamina E. Un alt remediu ''babesc'' este tratamentul cu lapte prins, te dai cu lapte prins pe spate si pe main stai cateva minute si apoi te speli, poti incerca si lapte de corp...succes,si nu mai sta mult in soare! big grin fundita?

7 răspunsuri:
| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Pi cel mai repede iti trece cu aloe vera, planta adica iei o frunza si te dai cu gelul ala din ea pe tot corpul sau daca nu cu o crema pe baza de aloe vera.

| Bijou a răspuns:

Incearca Aloe First, este f bun http://forever-aloe-vera.eu/produs/494

| MrsPink a răspuns:

Date cu iaurt sau cu albus de ouwinking

| RyGoLeTa a răspuns:

Cu aloe vera,iaurt,albus de ou,galbenele, crema doina, crema de intretinere etc.

| Geotr a răspuns:

Eu atunci cand ma ard ma dau cu iaurt.Pe bune! Dar iaurt simplu, fara fructe sa mai stiu eu ce, simplu.Intindeam iaurtul pe zonele care ma ardeau si il lasam cam 5-10 min si apoi ma spalam.Asa ma racoream si ma si ajuta sa nu ma mai usture la fel de tare.Impactul pielii fierbinti cu iaurtul rece o sa fie usturator dar e bunhappy

| Lollypop a răspuns:

Te poti da cu iaurt rece.Iti va reduce usturimea.
Bafta!

| Abcdefg123 a răspuns:

Iaurt, smântână sau orice altceva care conţine grăsime.
Sau poţi folosi creme pentru calmarea arsurilor solare sau chiar şi uzuala cremă Nivea.