anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost la o zi de naștere, am servit la început câte 2 - 3 beri dupa care vodkă, multă, multă, foarte multă. Spre final, eu nu-mi dădeam seama ce fac, am făcut multe prostii, aveam un comportament foarte foarte agresiv, pur și simplu nu eram eu, și cel mai interesant pentru mine că eu jumate de seară nu țin minte, pur și simplu nu țin mine, mie acuma îmi povestesc deja prietenii ce-am făcut, unde m-am dus, etc...ce-i asta? mi-am băut mințele cu totul? mi-au mai zis că umblat singur și urlam, parcă eram bolnav psihic, nu-mi vine să cred acuma așa ceva, am 21 de ani! Ce era cu mine? am mai but în veața mea, da chiar așa nici o dată n-am pățit, vrea să mai adaug că am fumat 4 - 5 ani, și acum am vo săptămână de când n-am pus o țigară în gură, și nici atunci, în seara ceea n-am fumat, cel puțin așa zic prietenii că n-am fumat nici o țigară, am impresia că să mai fumat ap adormeam pe loc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| danutzu96 a răspuns:

Da, stiu de unii care latrau prin curte de beti ce erau. Tie ti sa "rupt filmu' " si nu iti mai amintesti ce ai facut. Data viitoare sa ai o limita.

| Kyubii a răspuns:

Și care e întrebarea ta?

| almaz a răspuns (pentru Kyubii):

Ce era cu mine?

| anonim_4396 explică (pentru almaz):

Erai beat. Sigur nu te asteptai la explicatia asta.

| Kyubii a răspuns (pentru almaz):

De la băutură. Ia mințile consumată în cantități mari! Data viitoare îmbată-te cu cap! :*