anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am început să iau din nou nişte suplimente pe care nu le-am mai luat de vreo 3 ani.Pe atunci,la modul de administrare scria că trebuie luate înainte de masă, parcă cu 30 de minute, dacă am reţinut bine şi cu multă apă.Acum nu mai scrie decât că trebuie luate cu multă apă. Care ar fi explicaţia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine mergi si intreaba l pe medicul care ti a recomandat suplimentele nu le lua asa aiurea, timp de 3 ani de ce nu lew ai luat? Trebuia inainte sa dai banii pe ele sa treci la medic sa il intrebi, domnule doctor cum sa i au aceste suplimente sau mai este nevoie sa le i au, si vedeai ce spunea medicul.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Ce suplimente?

| Anonim explică (pentru BuLaNNNeL):

Tablete de drojdie de la Adams.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

E prima oara în viață când aud de astea. Le-am căutat pe net și observ că te ajuta cu vitamine, minerale și ceva proteine, hmmm?
Îți zic doar atat: prostii. De ce? Unele vitamine se iau dimineața, altele alaturi de o masa bogata in grăsimi și ar mai fi care "se bat" între ele. De asta, de exemplu, un complex de vitamine, daca te vei uita pe informații nutriționale, vei vedea că are concentrații și de 400%.
Mai bine fă ti un set de analize și ia-ți doar ceea ce îi lipsește organismului tau ( un fier, un magneziu etc), iar de restul o alimentație cat mai complexă.

| Anonim explică (pentru BuLaNNNeL):

Pe mine m-au ajutat.Le-am luat pentru stările de somnolenţă.

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

In ce sens? Acum, au revenit de vrei sa le iei iarăși?

| Anonim explică (pentru BuLaNNNeL):

Da,au revenit.

| Yandre a răspuns:

Nu prea conteaza cand le iei.
Data viitoare daca iei un supliment mai bine il iei sub forma de pudra, mult mai ieftin. Cu o cantitate mai mare. Rezultate mai bune.

Multe sunt facute pentru o Persoana normala, chiar batrana, nu pentru cineva care are o viata activa sau stresanta.