| LauraCrs a întrebat:

Am intrerupt anticonceptionalele dupa 7 zile pentru ca ma simteam rau si sangeram, ce mi-se poate intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Nimic deosebit. vei continua sa ai sangerari(desi st normale in primele 3 luni de anticonceptionale) o perioada.
Aa, si poti ramane insarcinata acum.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Presupun că ai luat Logest aşa "după ureche", FĂRĂ să-ţi fie prescrise de medic!
Altfel, mergeai la ginecologul care ţi-a prescris Logest şi discutai cu el ce trebuie să faci.

Aşa cum ţi-am răspuns şi la o întrebare anterioară, sângerarea respectivă era un efect advers al tabletelor - şi aceste efecte adverse apar ( în general ) în primele 3 luni de administrare, până când organismul se "obişnuieşte" cu AC.

Dacă sângerarea era "uşoară" ( din câte am înţeles ), NU trebuia să întrerupi administrarea contraceptivelor!

Administrarea AC se face timp de cel puţin 6 luni consecutive.

Ele se întrerup DOAR în cazul unei sângerări abundente ( hemoragii ) şi, PREFERABIL, doar după ce ai terminat folia!
NU se întrerup în "mijlocul" foliei.

Acum, te poţi aştepta la spotting/sângerări ( continue sau intermitente ) până la venirea menstrei.

De asemenea, sunt posibile GRAVE dereglări hormonale, inclusiv dereglări ale CM şi ale menstruaţiei!

Toate cele bune.

| grab a răspuns:

Sangerai unde? in nas?
C'mon, nu moare nimeni din asta, dar pentru a fi la adapost de alte complicatii suna-ti doctorul care ti le-a prescris, chiar viziteaza-l. Si daca va e rusine de doctor sau va simtiti stinghere la consultatii, schimbati-l! E dreptul asiguratului sa isi aleaga spitalul si doctorul!
Succes!

| SunnyDay88 a răspuns:

Daca citeai prospectul erai un gram mai isteata si nu faceai tampenia asta!

| LauraCrs explică (pentru SunnyDay88):

Sa ma cac pe el de prospect crezi ca eu stau sa imi fie rau ca asa spune prospectul

| justsummer a răspuns:

Organismul tau e ceva mai sensibil dupa ce intrerupi anticonceptionalele. practic suferi un dereglaj hormonal ar trebui sa se regleze intr-o luna sau doua.

| justsummer a răspuns:

Sau stai un pic le-ai intrerupt tu pentru ca ai sangerat nu pentru ca era perioada de pauza. nu e bine ca le-ai intrerupt trebuia sa le continui dupa schema obisnuita. Cand iei anticonceptionale si racesti foarte tare sau iei antibiotice e posibil sa-ti vina ciclul si trebuie sa le continui ca si cand nu s-ar fi intamplat asta.

| UngUrU777 a răspuns:

Exista doctori!