Nimic deosebit. vei continua sa ai sangerari(desi st normale in primele 3 luni de anticonceptionale) o perioada.
Aa, si poti ramane insarcinata acum.
Bună!
Presupun că ai luat Logest aşa "după ureche", FĂRĂ să-ţi fie prescrise de medic!
Altfel, mergeai la ginecologul care ţi-a prescris Logest şi discutai cu el ce trebuie să faci.
Aşa cum ţi-am răspuns şi la o întrebare anterioară, sângerarea respectivă era un efect advers al tabletelor - şi aceste efecte adverse apar ( în general ) în primele 3 luni de administrare, până când organismul se "obişnuieşte" cu AC.
Dacă sângerarea era "uşoară" ( din câte am înţeles ), NU trebuia să întrerupi administrarea contraceptivelor!
Administrarea AC se face timp de cel puţin 6 luni consecutive.
Ele se întrerup DOAR în cazul unei sângerări abundente ( hemoragii ) şi, PREFERABIL, doar după ce ai terminat folia!
NU se întrerup în "mijlocul" foliei.
Acum, te poţi aştepta la spotting/sângerări ( continue sau intermitente ) până la venirea menstrei.
De asemenea, sunt posibile GRAVE dereglări hormonale, inclusiv dereglări ale CM şi ale menstruaţiei!
Toate cele bune.
Sangerai unde? in nas?
C'mon, nu moare nimeni din asta, dar pentru a fi la adapost de alte complicatii suna-ti doctorul care ti le-a prescris, chiar viziteaza-l. Si daca va e rusine de doctor sau va simtiti stinghere la consultatii, schimbati-l! E dreptul asiguratului sa isi aleaga spitalul si doctorul!
Succes!
Sa ma cac pe el de prospect crezi ca eu stau sa imi fie rau ca asa spune prospectul
Organismul tau e ceva mai sensibil dupa ce intrerupi anticonceptionalele. practic suferi un dereglaj hormonal ar trebui sa se regleze intr-o luna sau doua.
Sau stai un pic le-ai intrerupt tu pentru ca ai sangerat nu pentru ca era perioada de pauza. nu e bine ca le-ai intrerupt trebuia sa le continui dupa schema obisnuita. Cand iei anticonceptionale si racesti foarte tare sau iei antibiotice e posibil sa-ti vina ciclul si trebuie sa le continui ca si cand nu s-ar fi intamplat asta.