| Embolekonh a întrebat:

Am niste dureri in zona cefei in partea stângă precum un fulger, adică mă apucă brusc și puternic și durează cateva secunde. Am niste probleme cervicale. Să fie de acolo?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, durerile de cap si migrenele pot apare pe perioade lungi de vreme, daca sunt localizate in ceafa, umeri sau intre omoplati.
Numai prin expercitiu fizic, facut zilnic, vei reusii sa-ti deblochezi nervii inflamati din zona respectiva si sa scapi de durere.

| relian a răspuns:

Probleme cervicale, adica la coloana? De regula problema daca is la coloana apar lombar, cel mai des si cervical. Daca ai probleme cu discurile in zona aia, ce simti de acolo vin.

| Yuoia a răspuns:

Nimeni nu citeste atent si in intregime intrebarile?
"in zona cefei in partea stângă"

Probabil (am zis probabil!) ai niste puseuri de tensiune. Ar trebui sa verifici la medic. Pentru ca daca e asa, sunt foarte periculoase.

| laSoledad a răspuns:

Da, posibil. Si de la oboseala. Ele mai pot aparea si de la oboseala si de la statul tarziu noaptea.