| Iubibila01 a întrebat:

Am o mica intrebare adresata fetelor. Mai demult acum 2-3 ani menstruatia mea era destul de abundenta. Acum de cateva luni, imi vine ciclul aproximativ la aceeasi data (+ - cateva zile), dar curge foarte putin. La toate prietenele mele am auzit ca le curge mult. Sunt putin ingrijorata. Care ar putea fi problema? (am 18 ani)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu ar trebui sa fi ingrijorata, e ceva normal, nu la toate curge la fel

| Azµre a răspuns:

Vezi un medic, menstruația regulată vine la un număr fix de zile + - 1 zi, poate fi vorba de un chist ovarian asta dacă ai și dureri din când în când!

| Violente a răspuns:

Daca menstruația vine la aceeasi dată și durează minim 3 zile, atunci nu ai de ce să îți faci probleme. Menstruația nu vine la fel în fiecare lună și nici nu ține identic la fiecare lună.