| alexalghisi a întrebat:

Am o problema cu umarul drept... dar nu stiu nici eu exact ce. ar putea fi intindere / rupere de muschi. habar n-am. Ma poate ajuta cineva? Cand ridic mana prea sus ma doare ( poate e din cauza dansului ) si cand ating acolo pielea cu degetul simt durere de parca ar fi o rana. Ce poate fi? Si ce recomandati ca sa treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Pare a fi o luxatie de umar si recomandarea mea e sa nu mai faci miscari de nici un fel; da-ti cu un unguent antiinflamator si fa o radiografie; incearca sa-ti ti mana legata de gat pentru ca ligamentele si muschii sa fie cat mai mult in repaus. Poti lua si un calmant.

8 răspunsuri:
| alma a răspuns:

Recomandarea mea ar fi sa-ti faci o radiografie si asa se poate afla cauza dureri mai exacta, leacurile babesi in cazul tau poate sa-ti faca mai mult rau. Multa sanatate

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Neurologul iti va spune.

| machupicchu a răspuns:

Durerea la nivelul umarului dr. este specifica multor afectiuni... asa ca pentru a afla cauza sau cauzele... control medical, pentru ca unele dintre aceste afectiuni sunt chiar si grave...Sanatate.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Mergi la un medic pentru investigatii si tratament.

| just4fun_8801 a răspuns:

La ruptura musculara de obicei apar dureri puternice si regiunea se invineteste dupa cateva zile

| hanry a răspuns:

Hai ma sa fim seriosi poti sa dansezi 5 zileca nu o sa te doara umarul picioarele da mainile dasaptele da da umarul nu
rupturamusculara laughing tu sti ce durere e aia si ce trebuie sa faci ca sa patesti asa ceva? nu cred
intindere poate ai du-te la un doctor si vezi ce ai si daca ai ruptura dar nu ai o sa fie dureroslaughing

| hanry a răspuns:

Hai ma sa fim seriosi poti sa dansezi 5 zileca nu o sa te doara umarul picioarele da mainile dasaptele da da umarul nu
rupturamusculara laughing tu sti ce durere e aia si ce trebuie sa faci ca sa patesti asa ceva? nu cred
intindere poate ai dute la un doctor si vezi ce ai si daca ai ruptura dar nu ai o sa fie dureroslaughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Salut/... m-am lovit la muschiul piciorului stang jos la gamba ...sunt lovit de o saptamana. m-am lovit la fotbal am primit un genunchi in muschi...si de o saptamana nu pot alerga si nici merge prea bine...am folosit diferite creme dar in zadar... ce sa fac? am facut intindere? mi-am rupt muschiul cumva? deci nu pot sa imi intaresc muschiul de loc...si nu sunt umflat sau sa fiu albastru ...nu!
doar ma doare insuportabil si nu pot intari muschiul... ce sa fac? ma ajutati careva? daca vreti sa ma ajutati va las id pote. pote, .imi zice cineva ce am...:nykolae_yonutzz