| Sportacus123 a întrebat:

Am o problemă rușinoasă. Atunci când sunt mai obosit, am erecții spontane pe fond non-sexual(nu știu dacă m-am exprimat bine, dar ați înțeles voi).
De-aia în ultimul timp am început să port doar blugi. Acum nu se vede, că port geacă, dar vara e cam aiurea să vezi o umflătură în pantaloni.
Ce pot face ca să scap de "problema" mea? Când mă simt odihnit nu mi se întâmplă, doar când sunt mai obosit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DrMihailoviciS a răspuns:

Hristos a înviat! Tu suferi de erecții spontane. Ei, ele sunt normale, și se trezesc oricând, chiar de esti obosit sau nu.
Că sa scapi de chestia asta trebuie sa te lupți puțin cu moralul tau. Încearcă să nu te gândești la faptul ca vei avea o erecție, schimbați gândul altundeva. Că tu teoretic ști că vei avea o erecție, și începi să te panichezi și așa mai departe.
Poate fi și din cauza hormonilor!
Așa ca, țineți gândul altundeva și să sperăm ca îți va trece!
Sper că te-am ajutat! Te susțin și Doamne Ajuta!
DrMihailoviciS