| dulcica_6275 a întrebat:

Am o scurgere alba iar cand se usuca devine galbuie si miroase groaznic(parca e caine mort) si nu stiu ce sa fac in afara sa ma duc la medic ca acum nu am posibilitatea si nu mai suport mirosu. cine a avut problema asta ma poate ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la medic, nu te juca cu chestia asta. Un tratament luat de pe net doar iti va masca simptomele, in timp ce infectia va evolua tacuta si se va agrava. Genul asta de infectii trebuie tratate imediat cum apar, altfel tratamentul e mult mai dificil, iar vindecarea se face cu sechele. NU exista n-am posibilitatea sa merg la medic, renunta la orice altceva si du-te.

| Tourniquet a răspuns:

Ori o fi secretia vagina inainte sau dupa ciclul menstrual, poate nu ti-a venit inca ciclul pentru prima oare [cred.] si iti vine scurgerea inainte de primul ciclu menstrual. Sau poate fi o candida rolling eyes. Pentru informatii du-te la un ginecolog, daca ti'e rusine, du-te la o femeie ginecolog happy.

| zacrazy a răspuns:

Daca nu ma insel este vorba de o infectie vaginala. Candida mai exact. Nu este foarte grava si e oarecum usor tratabila. Mergi totusi la un consult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog, insa daca nu ai posibilitatea poti sa faci baite cu infuzie de musetel si coada soricelului(dimineata si seara cu o para de cauciuc). Insa de indata ce ai ocazia mergi la medic.