| ady960 a întrebat:

Am o vecina ce a lucrat la un bar acum 2-3 luni si intr-o zi cand ea lucra a venit niste tipi si i-a dat ceva dupa care era radea nu nu stia ce se intampla cu ea dupa care i-a dat toti bani din bar la acei barbati eu cred ca a fost drogat.M-a rugat frumos a ma interesez cu ce a fost drogata ca vrea sa stie.dau funda care imi spune cu ce a fost drogata

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Doar de la drogul sexului/violului adica GHB, de la asta iti pierzi foarte repede controlul, asa cum a facut vecina ta.

| Danysan a răspuns (pentru MisFit20):

Imi trebuie si mie asa ceava de unde fac rost?

| ady960 explică (pentru MisFit20):

Ia mi-a spus ca isi aducea aminte ca o ras si nu stia ce face atunci atunci a facut o gaura imensa familiei dandule barbatilor 150 de milioane

| ady960 explică (pentru MisFit20):

As vrea sa vb mai amanuntit cu tine daca se poate id meu nelutzu_98@yahoo
.com

9 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Putea Fi orice -Sau Nimic -Daca erau niste tipi calumea facuti care stiu bine arta seductiei -Puteau sa o faca repede si fara ajutor...So fi udata toata cand a vazut asa Bunaciuni ca o baga in seama si o fac sa se simta speciala.De unde sti ca nu minte poate ca ai cunostea pe tipii aia si le daotra banii si acum vrea sa se scoata asa ia zi?

| ady960 explică (pentru Danysan):

Da vrea sa isi scoata bani pentru ca tibi aia in cei mai smecheri din oras din cate siu eu si bazati

| Zabbyel a răspuns:

Ia dat ceva ce? in bautura / mancare? sau tzigare? dar cel mai sigur este un studiu medical (Analize) daca i-au dat recent...

| ady960 explică (pentru Zabbyel):

Pai ea crede ca ia pus in bautora adica nici ea nu stie sigur ce oare i-ar putea fi pus in bautura

| CristinaMariaGG a răspuns:

De unde sa stim noi cu ce a fost drogata? exista o gramada de feluri de droguri pe lumea asta. putea fi LSD, extasy, cocaina, opiu, marijuana. etc.

| Andruxoxo a răspuns (pentru CristinaMariaGG):

Da, exista multe droguri, dar nu toate au acelasi efect. Cele mentionate de tine nu cauzeaza pierderea memoriei. E clar ca persoana aflata in cauza a fost drogata cu "Roofies".