| LavsKitty a întrebat:

oarecum stupida. Ieri mi-am extras o masea, iar azi am fumat. Se poate infecta sau se intampla ceva? Eu asta am auzit.Imi pare rau de categorie doar ca am o mare dilema...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Moonlight123 a răspuns:

Infectie nu faci de la fumat, poti face de la mancare sau sucuri. Doctorii spun sa nu fumezi pentru ca fumatul scade ritmul de vindecare al ranilor, in rest nu e nici o problema.

4 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Nu se poate infecta din fumat! Mai ales că au trecut 24 de ore.Nu trebuie să consumi produse lactate în primele 48 de ore de la extracţie.Multă sănătate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,fumatul nu provoaca infectii in urma unei extrageri.Nicotina,are rol de anestezic pentru scurta perioada.Asta nu inseamna ca este recomandat sa continui sa fumezi.

| xanderblackx a răspuns:

Daaaa... o sa-ti creasca 2 in plus. in general nu e bine ca o rana deschisa in mediu umed sa o expui substantelor nocive. dar. cine stie... poate ai noroc. numai bine

| Production a răspuns:

Da, se poate sa nu se vindece corect, dupa orice extractie se formeaza un cheag de sange care se reorganizeaza sub forma de epiteliu (gingie) pentru a inchide defectul fumul face vasoconstrictie si se poate sa dauneze vindecarii