Nu e rusinos e o boala! va trebui sa iti faci un program de urinare ...de exemplu inainte de a te culca etc etc.
Bună.
Trebuie să te vadă urgent un medic urolog/nefrolog dar și un psiholog care să te facă să te cunoști mai bine pe tine și nevoile tale imperioase de micțiune.
Pa, pa.
Ar trebui sa mergi inainte de culcare intotdeauna la baie.Ai putea sa pui ceasul sa sune la o anumita ora, ca sa mergi la baie.Eu cred ca nu trebuie sa iti fie rusine sa mergi la medic. Poate sa fie ceva neurologic,sau poate ai o sensibilitate. Este o boala ca oricare alta, te incurajez sa mergi la medic.O sa te casatoresti, trebuie sa iti rezolvi aceasta problema.Sanatate!
De obicei, majoritatea copiilor a caror parinti se bateau cand acesta era mic raman cu astfel de probleme. Am o prietena care a mers la doctor si la psiholog si nu a reusit sa faca nimic. O trezea masa de 2 ori pe noapte si nu ii dadea lichide multe toata ziua si dupa ceva timp s-a obisnuit singura sa mearga inainte de culcare la baie si sa nu mai faca pe ea. Problema e ca dansa facea si ziua. Statea in picioare si o vedeai in 2 secunde uda leoarca de urina. Ideea e ca trebuie sa te obisnuiesti sa faci pipi inainte de culcare si sa nu bei multe lichide.
"Cu rusinea mori de foame"-spune un proverb.
In cazul tau cu rusinea poti agrava situatia daca mai stai mult asa.
Te sfatuiesc sa iti faci un set complet de analize, mai mult sfaturi nu as sti sa-ti dau deoarece am mai auzit cazuri dinacestea doar la femeile care au nascut.
Sanatate!
Tie rusine sa mergi la doctor dar nu tie rusine sa pui intrebarea asta pe TPU unde toata lumea o vede? Doctorul e PARTICULAR
Salut,am avut si eu o problema exact ca a ta, doar ca eu am terminat la 10 ani si iti dau cateva sfaturi ca sa te ajute :
1) Nu bea lichide inainte de culcare
2)Du-te la baie inainte de culcare(chiar daca n-ai nevoie mare)
3)Ca sa fii sigur, trezeste-te de 2 ori pe noapte si du-te iar la baie(chiar daca n-ai nevoie).
Si dupa un timp de 2-3 zile n-am mai avut treaba .
Am 13 ani si am asa problema dar cu ajutorul telefonului ma scol citeodata visez urit si ma scol si ma duc la baie chiar daca nu am nevoie