| Anndddra a întrebat:

Am slabit in 2 luni 17 kg...in prima luna am slabit 10 kg pentru ca n-am mancat nimic! absolut nimic! acum eu nu sunt multumita de mine, si mai vreau sa dau jos cateva kg. Alea 10 le-am dat prin simplul fapt ca nu ma mancat, deci fara sport si alte prstii. Acum am de gand sa incep din nou dar in schimb sa beau apa cu lamaie! bine, mai mult lamaie decat apa. Credeti ca voi da jos inca 10 pana la craciun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
36 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu un psihiatru inainte sa fie prea tarziu si sa nu mai poti fi salvata

| Anndddra explică (pentru Brigaela):

Adica:/) stiti ceva...v-am cerut parere nu sfat!

| Brigaela a răspuns (pentru Anndddra):

Este singurul lucru normal care ti se poate spune. Este treaba ta daca vrei sa te sinucizi si nu accepti ca esti bolnava psihic, dar nu ne cere pe noi sa te ajutam. Unii oameni au constiinta, nu pot participa la eutanasierea unei alte persoane si ar trebui sa te rusinezi ca ii expui si pe altii la psihopatia ta, e traumatizant pentru noi toti sa vedem ca astfel de oameni traiesc printre noi. Poate tu refuzi sa-ti salvezi viata, ai ales moartea si asta iti doresti, dar gandeste-te ca mai vede cineva intrebarea care inca mai poate fi salvat. Chiar daca tu ai decis ca pentru tine nu se mai poate face nimic, poate sinuciderea ta ii poate salva pe altii, de aceea trebuie sa permiti parerile avizate la aceasta intrebare, este datoria ta fata de oameni. Fiindca inca ai mai putea fi salvata si ai putea duce o viata normala, dar nu vrei; insa altii poate vor si rateaza si ultima sansa citind intrebarea ta lipsita complet de constiinta.

| Anndddra explică (pentru Brigaela):

Haha..si ma rog frumos, nu ti-am cerut sa ma ajuti tu! Pur si simplu am pus intrebare: pot sau nu 10 kg? nau cerut sfaturi ca o sa mor sau is blnava psihic! Si crede-ma ca nu sunt, pentru ca din august pana in momentul de fata am mancat ce mi-a dorit sufletul, nu sunt dependenta sau ma chinuie constiinta ca sunt grasa! pentru ca daca era asa, nu mancam dupa ce am dat jos cele 17 kg! Sunt foarte sanatoasa si dupa dieta aceea..am facut analize! Iar nu inteleg de ce jignesti si zici ca sunt bolnava si nu stiu ce. I problema mea, pur si simplu am intrebat daca pot sau nu. Nu daca am sa mor sau am sa lesin pe strada. Si nu mai raspunde la alte intrebari decat ceea ce ti-am pus.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anndddra):

Te agiti degeaba, Brigaela are dreptate. Ce faci tu e foarte stupid, trebuie sa ai un nivel de inteligenta foarte redus sa slabesti "fara sport si alte prostii"

| Anndddra explică (pentru Cosmin86):

Am cerut parere, nu jigniri si sfaturi! Daca nu stiti da mai bine nu vorbiti! omule, cura am terminato de doua luni si n-am pus 1 kg napoi! unde ecrezi ca se vor mai pune? inca dublu cum ziic tu si restul? acum vreau so incep din nou, si am impresia ca voi nu ati fost criticati in viata voatra pentru kg in plus de vb asa simplu

| kain333 a răspuns (pentru Anndddra):

Tu sa nu mai comentezi si sa asculti ce spun eu.Fa sport si mananca sanatos.(bovino)

| Anndddra explică (pentru kain333):

Bovina ii mata! si fac ce vreau nu ce spui tu idiotule

| kain333 a răspuns (pentru Anndddra):

Numai o vaca ar spune asa.laughing

Si numai un prost crescut ar jignii o fata

| Zenithf a răspuns:

Du-te la medicul de familie, de urgenta. Esti anorexica si iti faci mult rau daca continui in directia asta. Organismul are nevoie de proteine zilnic, pentru repararea tesuturilor, pentru fabricarea de hormoni, enzime, etc. Cand este privat de aceste caramizi ale vietii (aminoacizii din proteine) ajunge sa isi distruga tesuturile ca sa produca ce are el nevoie, pierzi masa musculara, dar mai rau este ca iti slabesti si inima, vasele de sange, nervii. Toate tesuturile au de suferit, si dupa ani de abuz o sa ajungi sa simti asta cat se poate de acut. Dar atunci va fi prea tarziu.
Dar, "imi racesc gura" de pomana, dupa cate vad tu nu vrei sa asculti de glasul ratiunii. Si atunci nu am decat sa-ti urez:
Infometare si imbolnaveala placuta!

| Zenithf a răspuns:

Nu pot sa las lucrurile asa, ca simt ca ma enervez deja.
Te intreb: tu vrei sa ai vreodata copii? Cum va fi daca ei nu se vor naste sanatosi, sau vor avea o mama slabanoaga de care ei trebuie sa aiba grija, nu invers? Sa nu aiba o copilarie fericita din pricina ca mama lor nu a stiut cand sa zica "gata"?
Si inca un lucru, pe care bineinteles il stii: ce se va intampla cand vei termina cura de slabire? Cu siguranta vei pune totul inapoi, inca chiar mai repede decat ai dat jos.
Bine insa ca vorbesc cu surzii...

| Anndddra explică (pentru Zenithf):

Am terminat cura de doua luni. Ai am mancat paine cat a incaput, fara masura tocmai pentru a ma convinge ca acele kg se vor pune dublu, si nu sau pus deloc!

Pai ce sa se puna intr-o zi? Un kg are aprox. 7700 kcal, e cam greu sa mananci mancarea aia intr-o zi. Plus ca in functie de metabolismul tau arzi cam 2000 kcal pe zi stand degeaba. Vezi in cateva luni daca se pun la loc, nu in cateva zile sau saptamani.

"am impresia ca voi nu ati fost criticati in viata voatra pentru kg in plus", de unde stii? Eu am fost destul de gras, 102 kg, si am scazut la 88 prin sport si alimentatie corespunzatoare, si eu mananc mult ca fac sala, mananc is peste 1 kg de carne intr-o zi, am 5-6 mese pe zi consistente. Dar uite ca am slabit si stiu ce inseamna.

Ok. Fie, nu am zis nici o clipa ca este ok ceea ce fac eu! e destul de drastic. Aveam zile in care pur si simplu eram palida si mancam cate un morcov ras sau un mar! Dar, acum am de gand sa incep cura cu mere! Adica, aproximativ 6 mere pe zi! Daca tot zici ca ai slabit, ce ziici de asta? o sa ma ajute intr-un timp relativ scurt?

Pai stai putin, sa inteleg si eu "cura" asta. Mananci 6 mere pe zi si ...atat?

Dabig grin am gasit`o pe net, si ma gandeam ca ma ajuta, pentru ca sunt rezistenta la foamebig grin

O sa slabesti o perioada, apoi metabolismul se adapteaza chiar si la "foamete" si nu o sa mai slabesti sau mult mai lent. De aceea e recomandat sa faci sport, sa-ti accelerezi metabolismul.

Dar tu esti constienta ca te ajuta sa-ti faci praf organismul, nu?

Aam fost de cand am inceput

Dar nu e mai simplu sa-ti iei un termogenic? Cu un termogenic slabesti la fel de repede, doar ca poti sa mananci si sa nu te infometezi.

| DrA a răspuns:

Buna Andra
Nu vreau sa te superi pe mine dar iti voi spune si eu ca nu e ok sa slabesti atat de brusc. Eu nu zic ca nu vei reusi sa slabesti inca zece kg dar gandeste-te ca vei pierde multa masa musculara. Plus de asta, cand vei incepe sa mananci din nou, organismul tau va depune tot ce vei manca. de ce? pentru ca dupa infometare el face provizii (de frica ca va mai trece printr-o cura din asta drastica de foamete). Fa sport, mananca sanatos. Cred ca conteaza si cum vei arata dupa cura, nu? si nu cred ca vrei sa iti atarne pielea ca la 80 de ani. Succes

| Anndddra explică (pentru DrA):

Nu am [us inapoi deloc...acele 17 kg le-am dat jos in iulie si august iar de atunci am mai slabit 4 kg, dar am mancar paine paste de toate,, si nu m-am ingrasat!

| Vichtory a răspuns:

Tu esti in regula? Sa mori daca nu vei minca nimic... Uhhh, tine o dieta, fa sport, dar nu te baza pe un astfel de regim, caci este riscant.Provoci stomacului diverse dereglari, apoi iti va parea mai rau.

| Anndddra explică (pentru Vichtory):

Am cerut parere nu sfatbig grin dar multumesc oricum!

| introduaicinumele a răspuns:

Lamaia contine acid = iti strica dintii laughing

Eu zic ca ar trebui sa mananci ceva. nici chiar asa, doar nu ti post negru timp de o luna... mai mult iti faci rau, eu ti-as recomanda sa cauti pe Google site-uri in domeniul asta happy

| dracu14 a răspuns:

Nu esti prea sanatoasa la cap, un slabit sanatos=mancare sanatoasa+sport, cand spun mancare sanatoasa inseamna ca trebuie sa mananci si de 5 ori pe zi, mese mici si dese, tu nu faci altceva decat sa te distrugi singura...

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

Oamenii astia draguti incearca sa te ajute (isi bat capul cu tine) prin a-ti da sfaturi utile de ce e bine si ce nu iar tu faci crize pe aici ca asa ti se urca tie la cap. Ca au fost oameni, in viata ta, care te-au criticat pentru kilogramele in plus, problema lor! acum tu iti faci singura rau daca stai nemancata in halul asta (cred ca stai doar cu apa si iaurt in fiecare zi, cel putin asa presupun). Exista riscuri si riscuri si nu ma lua pe mine ca "pai da eu rezist fara papica" ca nu-ti merge draga, orice om are nevoie de mancare (macar acolo 2 mese pe zi) iar intr-o buna zi acele riscuri iti vor veni de hac (daca continui asa). Internetul e mare, cauta sa vezi si tu cu proprii tai ochi la ce te expui...Numai bine
Ps. Nu te supara degeaba ca noi incercam sa-ti facem un bine. Si da asa este, unii dintre noi nu am experimentat niciodata problema asta (cu kilogramele in plus), spre exemplu nici eu nu stiu prin ce dureri treci tu pentru ca nu arati asa cum ti-ar placea tie dar fata draga asta nu inseamna ca-ti da dreptul sa-ti bati joc de sanatatea ta.Asculta-ma bine ce-ti spun ca si mama a avut problema asta, si ea a stat (ca idioata) nemancata zile intregi si a slabit dar cu ce pret? cu sanatatea ei!

| Anndddra explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Da cine facut crize tu? si cine ii pune sa-si bata capu cu mine? Nu am nevoie sa imi planga de mila sau de sanatatea mea! fac ce vreau cu ea! si eu am intrebat doar daca este posibil 10 kg pana la craciun, nimic altceva, dart se pare ca mi sa raspuns cu totu altceva! Si nu mi se urca la cap cum zici tu! e sanatatea mea! lasati-ma nu ma mai criticati. Nici nu stiu de ce am pus inttrebarea asta, inteleg ca vreti sa ajutati, dar este sanatatea mea si m-am saturat ca toata viata sa fiu marginalizata pentru kg in plus! intelegeti-ma nu ma criticati atata!

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru Anndddra):

Iti repet, daca cineva te critica pentru cum arati asta-i strict problema lui/ei nu a ta, nimeni nu poate fi perfect.Inteleg ca tu vrei sa fi mai frumoasa decat esti dar din nou te intreb cu te pret oare?

| millyca a răspuns:

Bun, parere, nu sfat: suferi de anorexie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru millyca):

Mai degraba sufera de prostie

| Anndddra explică:

Am 20 de ani si 1, 58. De aia ziceam ca nu sunt multumita!

| TheHeineken a răspuns:

Daca slabesti asa de mult dintr-o data o sa ti se lase, pielea fa sport mananca regulat si sanatoswinking

| kain333 a răspuns:

Cate kilograme ai bovino? Ce, ai 100 de kile? Tu nu stii ca nu este sanatos sa slabesti fara sa faci sport?

Fara jigniri! am 56 de jg inteligentule! si nu sunt multumita

| Anndddra explică (pentru Anndddra):

Kg*