| Crayzshgd a întrebat:

Am varsta de 15 si azi de dimineata mi-au iesit 2 pete roșii pe picioare, in zona gleznei. Tot azi pe la ora 12 am strâns una si s-a umflat cu un lichid, cealaltă e doar o pata rosie care ma mănâncă. E posibil sa fie Varicela? Dacă da, ce e de facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ovidiu123432 a răspuns:

Cel mai bine este sa vizitezi un medic, poate fi multe lucruri, asa ca un medic ar putea sa-ti spuna cam ce e.

| MadalinG99 a răspuns:

Buna, este foarte dificil chiar si pentru un medic sa-ti spuna din prima ce este doar din cateva randuri, fara a vedea fix despre ce este vorba. Iti recomand o vizita la medicul de familie, acolo va decide daca este sau nu varicela sau te va trimite la dermatolog, este bine sa nu intarzii si sa te duci cat mai repede. Multa sanatate!