|

Am vrut sa mut patul si mi-a picat pe unghie.Pe moment mi-a curs destul de mult sange si era neagra pe la mijloc, mai am o poata mica neagra si acum se scurge un fel de sange de sub unghie, dar foarte putin.

E neagra foarte putin, la varf.

Credeti ca imi pica?

2 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Și eu am cazut de pe bicicletă și lovit la una dintre unghii și cam de o luna tot pătată stă. Adică prima data a părut vânătă, acum și-a schimbat culoarea în rosu care cred ca e sânge și cum sângele se curăță, în unele zone se vede alb. Nu a căzut, dar totuși nu este la fel de rezistentă ca celelalte. La fel am avut și la picior și mi-a căzut. Simte-te fericit. La piciorul drept am avut o unghie care mi-a căzut. Acum îmi creste alta. Iar la piciorul stâng, am alta unghie lovita care sta sa cada. Plus la mâna, ma întreb dacă voi mai avea unghii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine mergi la un dermatolog, am patit si eu si m-a ajutat sa nu-mi cada.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează