anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ar putea o afectiune, sau boala de tiroida gen hipotiroidism sa dea ca simptom depresie severa gen sa iti ia toata vointa si energia? Ca depresia cronica? Sau tiroidita autoimuna? Si anxietate? Stiu ca depresiile sunt de tip psihic si de tip organic. Am o depresie ce nu pot scapa de ea, urmez tratament dar degeaba ..ma gandesc sa imi fac un control la tiroida.
Am sezizat ca m-am ingrasat relativ brusc si am o intoleranta la frig si probleme cu transpiratia excesiva de asta am mentionat ca in spatele depresiei ar putea fi ceva o problema la tiroida. Acord funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
31 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

De la persoane psihotice care se cred messia nu am nevoie de ajutor, ei au nevoie mai mult ajutor ca mine. cand o sa imi aduci dovada ca ai vindecat pe cineva de depresie cronica atunci poate, pana atunci nu, iti doresc numai bine si nu te mai crede un om special ca nu esti!