| angel_7517 a întrebat:

As vrea sa ma ajutati, de o luna ma inteapa in partea stangaarpoape de coasta dar eu nu fac sport deloc si sunt momente in care stau pe pat si ma inteapa groaznic, am fost la medic si mea dat niste pastile pentru ca am avut infectie urilaramia dat nos-pa si... darmie imi lucra stomacul de parca mi se rupe matele e groaznic,,, am sa merg la un medic sa fac un eco dar pana at spunetiva parerea!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
auran
| auran a răspuns:

Poate este un junghi intercostal. dar este mai bine sa mai ceri parerea unui alt medic.
Multa sanatate!

2 răspunsuri:
| nicky a răspuns:

Du-te neaparat la medic poate fi splina si nu e neaparat sa faci sport ca sa te doara, oboseala acumulata sau poate fi pancreasul. Eu zic sa nu mai prelungesti si sa te duci la urgenta acolo iti vor face si ecograf.

April
| April a răspuns:

Nu mai astepta raspunsul nostru si du-te imediat la medic.